Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

virus sorunu ..

kingpin

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar dün akşam ardı ardına hesap makinası açılmaya başladı makinamda böle kitleme maksadında zar zor kapattım xp nin verdiği avantajlar sayesinde sonra kıllandım norton antivirus 2004 ü yükledim yüklemeden önce scan için sordu bende onayladım ve 3 tane infected dosya buldu ..
Details:
C:WINDOWSsystem32msrexe.exe is infected with Backdoor.Jeem. (REMAINS)
C:Program FilesOutlook Expressoutl32c.exe was infected with Backdoor.Jeem. (DELETED)
C:System Volume Information_RESTO~1RP54A0013014.exe was infected with Backdoor.Jeem. (DELETED)

ilk önce bu backdoor jeem ler nedir ? ayrıca yanlarında deleted remains falan yazıyor anladım ama rahat olabilirmiyim artık ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
- Alo Cemal !!
- Kimsin ?
- Kadir
- Hangi kadir ?
- Delikadir uleeeyynn
Sosyal ağlarda paylaş

tahminime göre biri sana trojan sokmuş örn:sub7nin server.exesi, girfriendin winfax.exe'si gibi. bu yola bigisayarına girmiş olması asım we seni sinir etmiş olabilir ben bööle düşünüom wallah[signature][hline]En büyük Cimboooomm
http://linkler.8m.com

[Bu mesaj Serkanow tarafından 28 Mart 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

virüsün tam adı warmı virüsscanle temizlemen lasım yada adı orda çıkar bütün virii def. sitelerine arattım bişii bulamadı Backdoor.Jeem. adında bi virüs son zamanlarda download viriinin tam adı varsa(başka) yardımcı omaya çalışcam[signature][hline]En büyük Cimboooomm
http://linkler.8m.com
Sosyal ağlarda paylaş

"cltr-alt-del" (Task manager) açıp ikinci tab dan (Processes) msrexe.exe diye bi programın çalışıp çalışmadığına bak eğer çalışıyorsa onu kapatıp yeniden virüs taraması yaptır. veya kapattıktan sonra direkt windows/system32 dizinine gidip ordan msrexe.exe dosyasını sil.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...