Zenphex Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 az önce kurdum msn 7.5 i 5dkya kadar wlm 9.0 betada online iken şimdi msn 7.5 le hesabıma erişemiyorum, 81000395 hatası veriyo. wlm 8.0 kurdum onunla da aynı hesaba giremedim. ancak farklı bir hesaba 7.5te de 8.0da da ulaşabiliyorum. nedir bunun derdi ey ahali. msn 7.5 yüklendikten sonra program filesdaki klasörünün içerisinde 9. versiyona ait dll ler görünüyo pff koyiyim... not: web messengerla giremediğim hesaba girebiliyorum. aha windows messenger la da girdim. wlm 8.5 le girdim. sdfdsfd bi gecede hepsini denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Hata 81000395: Windows Live Messenger oturumu açamıyorsunuz Yanlış e-posta adresi girdiğinizden oturum açamayabilirsiniz. Kimlik bilgilerinizi yeniden girin ve Messenger oturumu açmayı yeniden deneyin. kodu aratınca bu çıkıyo. belki caps falan açık kalmıştır yanlış olmuştur dicem ama kontrol etmişsindir herhalde. benim liveda görüntü resimlerini göstermiyo ne işse. hepsinde bi sorun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ettim ya hotmail e de ulaşabiliyorum puff... wlm 9 kuruyorum onla da deniycem de kastırıyo pcyi hayvan. wlm 9la denedim açıyo hesabı ulan ulan ne şimdi bu sgdsgdagd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 hocam versiyonlar araya almış, kafa buluyolar seninle.. benden sölemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ahah olabilirler valla. kim patron göstercem ama (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 sanırım msn 7.5 sembolleri &/(+%/^+/%+ gibi kabul etmediğinden oluyomuş tüm bu tantana parolayı değiştirdim halloldu (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar