chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Bi Hakan Arıkan vardı kaleci, ne oldu ona? Hani liverpooldan sekiz tane yemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 inanmıyorum size ya, gece 2 de atmışım postu, bir allahın kulu gelipte en azından "sizede fener atmıştı 6 tane" diyemedi mi. öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 kaale almamışız pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 43 kişi okuyup kimse bişey yazmamışsa hakkaten bi sallanmama durumu var bölümün de garbıç olduğunu hesaba katarsak daha üzücü bir durum diye düşünüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 bileklerini kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 bilek değilde atıyordum kendimi sabah ikinci kattan aşşağı. yapamyın böyle :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar