Yaratýk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 cok güzel sarkı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yaratýk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 sarkı adı replica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 İyi oldu hatırlattığın bir daha dinleyeyim. yeniden evimdeyim, savaşı kazandım ve şimdi kapının ardındayım kurallara uymak için çok uğraştım, tüm bunların anlamını kavramak için de hatırladın mı beni? savaştan önce yanıbaşındaki evde yaşayan adamdım, uzun zaman önce... görebileceğin gibi, bana baktığında, daha önceki benin parçalarıyım kendi ayaklarım üstünde durmaktayken bakarsan bunu görmek daha da kolay burada hareketsiz otururken daha uzun boyluyum, tüm düşlerimin gerçekleşip gerçekleşmediğini soruyorsun bana bir kalp verdiler çelikten, mermilerin göremeyeceği cinsten hiçbir şey göründüğü gibi değil ben bir kopyayım içimde boş bir mermi kovanı ben kendim değilim, sadece "ben"in kopyasıyım ışık yeşil, tahtam temiz ve içimdeki boşluğu dolduracak yeni bir yaşam adım yoktu, geçen aralık noel zamanı, hatırlayamıyorum sürekli canım yanıyordu ve yağmurda karaltını gördüm tüm saflıklarını açığa çıkardım, keşke evde kalabilseydim hiçbir şey göründüğü gibi değil ben bir kopyayım içimde boş bir mermi kovanı ben kendim değilim, sadece "ben"in kopyasıyım şimdi beni terkedecek misin, herşey sona erdiğinde şimdi beni terkedecek misin, hayatım sonra mı erdi bulunduğum yerden doğruluyorum, yaşamımı artık temiz tutarak şimdi buradayım ve bir daha gitmeyeceğim, inan uyuyakalıyorum ve rüya görüyorum, sessiz bir hayalde yüzüyorum hiç kimse suçu bende aramıyor, ama hiçbir şey göründüğü gibi değil, evet hiçbir şey göründüğü gibi değil ben bir kopyayım içimde boş bir mermi kovanı ben kendim değilim, sadece "ben"in kopyasıyım sonata arctica - replica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 gerçekten güzel +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar