Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Çok saçma oldu yaw, idiot gibi hissettim kendimi. Haftaya pazartesi mi? Emin olamadım. Kitapçık var ama kitapçık değil ansiklopedi maşallah onun içinde bişe aramak samanlıkta iğne aramak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 4 u galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Hmm haftaya pazartesi oluyor evet. Bugünü yeni hafta saymaya başladım tabi ben kafa yerinde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bende 3 ü diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 hz. google'ı boşuna mı dünyaya gönderdiler? http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=%C3%B6ss+tercihleri+son+g%C3%BCn+2008&meta= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Onu daha önce aratmıştım ben 3-5 gün önce ama sonuçlar daha yeni olduğu için google taramamıştı adam gibi ve bişe çıkmamıştı ondan tekrar aramadım, şimdi taramış google :) Yani evet google boşuna gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar