dory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mortis said: en modern en batılı insan olsun sonunda düğünde göbek atio ya o komik. ya ama abim nişanlanıyordu mecburdum =(( azicik kasinti olmayin yahu ben de piyanistlerden tiksiniyorum ama soyle guzel bi davul zurna falan halay kimse beni tutamaz xD neyse evet onlar icin sorun olabilir ama, cok da sorun olmasin diye 11 12 gibi kestiriyolar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 PhysX said: Masakari said: niye korna calarlar nıyee yaaa nıyee mantıgı ne bunun dart darrrrttttttttttttt daRTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ne oldu yanı bastında basın göğemi erdi dart diye korna olmaz ki daaat diye olur asfasds haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 dory said: Mortis said: en modern en batılı insan olsun sonunda düğünde göbek atio ya o komik. ya ama abim nişanlanıyordu mecburdum =(( azicik kasinti olmayin yahu ben de piyanistlerden tiksiniyorum ama soyle guzel bi davul zurna falan halay kimse beni tutamaz xD neyse evet onlar icin sorun olabilir ama, cok da sorun olmasin diye 11 12 gibi kestiriyolar zaten. yok onu senin için sölememiştim zaten, genelde kendi düğünlerinde de göbek atiolar öle insanlar ben de gidip horon tepiorum bizim düğünlerde çok da zevkli oluo ^_^ abine mutluluklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 babam lord biz oynamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 @mortis iste aynen ^^ horon cok eglenceli ama zor bi oyun, ben ev arkadasimdan bi ara ders aliyim dedim ama cat pat. @cons oq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yahu paran yok ne diye düğün yaparsınki? bizim milletimiz gösteriş hastası. git evinde küçük bi davet ver. ne diye millete eziyet çektiriyosun. Bide düğünlerde gösterişin boku çıktı.artık havai fişeksiz düğün olmuyor.Allah akıl fikir versin bu insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 aynen bende onu diyorum. kuru pasta limonata boğazlarında kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 oha cons benim babam da lord :D nerenin lortu seninki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 bi de düğünlerde o pasta limonata ikramı karşılığında bedava ortada oynayan eğlenen bi grup insan vardır. O şekilde beslenirler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Sly-One said: oha cons benim babam da lord :D nerenin lortu seninki ? Vesper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 minoc yazmaya geldim bende pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 babam craft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 e vesperda düğünlerde şey yapmıyolarmı. böle laaa lala laaa lala laaa lala laaaaaaa diye muzik eşliğinde iki sıra halinde bırbırlerine yaşkalıp ele ele tutuşup uzaklaşmalı dans falan. anladınız siz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 vesper köylüleri yapar onu. biz otururuz en fazla ceket yakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 bi oturuşta 3 ceket yaktığımı bilriim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ya manyak misiniz gosteris ne alaka yani, adam 10 milyar degil de 2 milyar harcayabilicekse bundan size ne sanki butun dugunlerinbiz lord britishin kalesinde! kendine guvenen bucsa gelsin, safe zoneda konusmak kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 vesper düğünlerini sevmem o köprülerden koştur da yetişmeye çalış da . karambol böle rahat ulaşım yok. minoc düğünleri her zaman iidir. veya cove. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 benim sünnet düğünüm lort biritişin kalesinde yapıldıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 duğun cove da olur, düğün sonrası gelinle damat'ı tekneye binip acılır, bi güzel sallarlar long dragon boat'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ASKER, KONUYA DON! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 konuya döndüm. düğünler güzel şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 o yuzden denıze salıyoruzya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babua Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 dominic said: yakinda oturan bir arkadasina gidebilirsin MESELA. Evde olup calismam gerekti bu aksam mesela :( dominic said: E.M.P. yap, nasil müyendizsin sen. Super fikir. Calismaya basliyorum. Nerde havyam benim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Sokak dugunu WTF? ya sokagi kapatip sandalye atip dugunmu yapiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 köyde düğün sokakta olur. kır düğünü. istanbulda zor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar