Arcanus Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 çok amatörce bir forum yaptım phpbb ile ve sizinle paylaşmak istedim. Mavi Pena Forum[signature][hline][b]to be or not to be, that is the only thing that counts...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arcanus Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 bu forumuma skin koymak istiyorum skini hangi siteden indirip nasıl koyarım?[signature][hline][b]to be or not to be, that is the only thing that counts...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Hımm güsel olmuşta sana dostça bişeyler soliim. Güzel senin nasıl bişey beklediğini bilmiyorum ama bence tutmaz eğer paitick gibi bişiler yapmaya çalıştıysan yinede kutlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 [url:http://www.phpbb.com/phpBB/catdb.php?db=2] Burdan Skinleri Download Edebilirsin [/url] çektiğin skinleri forum/template içine atıp admin panelden yükleyerek halede bilirsin[signature][hline]www.dragger.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ahh şu lycos reklam frame ine geçmeseydi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 paticik gibi bi forumun olması çok zor yani hem şans hem de özellikle ilk üyelerle yönetimin çok sıkı bağları olması gerekli bu arada skinin hoşuma gitmedi daha az kontrats renkleri olan bişiy ve reklam hedesi nedeniyle açık renk bi skin seçersen daha hoş durur bence bi de barın renkli olması da ii deil bnce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Raqnar yuqarida yasmis denedinmi ole....[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar