Norak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 okuyan var mı? bu seri hangi zamanda geçiyor? yani hangi kitaplardan sonra veya hangilerinden önce okunmalı? timeline a baktım ama bulamadım, help pls[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ben sırf o büyücü avcısının 3. kitabı için e.cunn a mail attım, 3. sünü çevirmediler tr ye bekliyoruz burda sap gibi diye 1 senedir, oda msg yollayacam yayınevine demişti en son. ama sorularıma cvp pls :)[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 ya sanırsam 1372 de geçiyor yani şimdiki zaman.... bu sonuca nerden vardın dersen..City Of The Spider Queen isimli bi adventure book da bu serinin macerası oynatılıyo ve tarih 1372[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 kitabin kendisinde ne ara gectigi yazmiyo tek bildigim var oda arrivaldan sonra oldugu[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 war of the spider queendeki kronolojiye göre senaryo başlamadan 60 gün önce lolth sessizleşiyo.[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 @ grudge : spoiler vermeyelim :D henüz oynamamış arkadaşlar var etrafta..[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor [Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 27 Mart 2004 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 :) kim acaba? :D[signature][hline]Bakımdayız. Yakın zamanda yeni bir imzayla sizlerle olacağız. [Bu mesaj Solonor tarafından 27 Mart 2004 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 abi sene bitti. 1373 falan oldu. duymayan kaldı mı artık? ;)[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar