Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AMD 2500+'dan çıkan fan

Qui

Öne çıkan mesajlar

Bu alet 100Mhz x 11'den ötesini çalıştırmıyomu gerçekten. Şaka gibi? Bu nasıl bir satış yaklaşımıki? 2500 işlemci sat, 1800küsür Mhz çalıştırırsın bunu koçum de, sonra içine 1100'den yukarısını çalıştırmayan bir fan koy?

Biyerde birinin gayet stable birşekilde 11x200Mhz çalıştırdığını okudum. Bende istiyorum! AMD3200'üm var die hava atarım :)

Hangi fanı almalıyım şimdi bide tavsiyeler lütfen..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

ayni anakart ve rame sahibim
islemcim ise 1800+
gidip 45$ a kiyip
thermaltake slk-700 heatsink
ustune tmd fan pro
arasina arctic silver3 thermal macun alirsan
islemci muhtemelen kilitlidir ama
200x11 rahat kullanirsin
olmadi en kotu 190x11 kullanirsin anakartimizin aptalligindan dolayi
ben 210x11,5 kullandim uzunca bir sure sorunsuz
suan 200x11 kullaniorum 40 derecede 3 gun acik kalinca gocmeyen bir sekilde :)[signature][hline]fizban, 16 February 2004 19:46 tarihinde demiş ki:
türkçe'min de, ingilizce'min de kuşağıma göre hayli hayli iyi olduğunu göz önüne alınırsak,
Sosyal ağlarda paylaş

bende vantec aeroflow var falzasi ile memnunum ( amd1700+ overclocksuz 35-36 derecee çalişio ( rda+ (epox) anakart ))
tavsiye edilir
ha soylemeyi unutmuşum kasa ayda bir kapaniyo + macunu orjinal kutusundan çıkıyo , kasa aopen h600 eski tip , içinde 2si hddlere üflemekte olan toplam 4 fan var

[signature][hline]I love my solitude¹
¹Yalnızlığımı seviyorum

[Bu mesaj hired_gun tarafından 27 Mart 2004 01:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bri arkadaşım yeni bir sistem toplatmıs sistemi toplayanda ilk kes amd topluyormus neyse beni aradı abi dedi makina yeni amam acayıp yavas gittim baktım ne göreyi cpu 68 69 70 derecelerde dedim getir şurdan bi kaç çöp şişde kebap yapalım . makinayı toplayan arkadaş system fan fazladır diye takmamıs makinada rüzgar gülünden farksız bir cpu ve kasa fanı var.[signature][hline]www.dragger.org

Sosyal ağlarda paylaş

taksit ve kredi kartina hemen hemen tüm bilgisayarcilar yapio bea bişiler :) canavar işine gelince en kralindan bi canavar yap ki bolbol homurdananından olsun ( 4 kasa fanı + aeroflow + psu fanları KAFA S.KIO 24x7 açik birakinca (hoş alişiosn bi süre sonra ))[signature][hline]I love my solitude¹
¹Yalnızlığımı seviyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Amd kötü demiyorum canım iyide bazen stabilizasyon sorunu oluyor yok sa severim amdyi (fiyat/persormans) hatta askerde bir komutanımada amd sistem topladı bayağıda memnun

ama zamanında çok uğrastım amd ile oc olayları falan yeri geliyodu 1 günde 5 powersuplay yaktığımı ayda 1 işlemci aldığımı hatırlıyorum.

Askerlik olayına gelincede 15 gün oldu biteli ve hala salak modunda sivil yaşama adapte olma çabasi içerisindeyim.

Darısı başlamış ve başlamamış herkezin başına :)
şu titleyide bir değiştirsek iyi olur :)[signature][hline]www.dragger.org

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...