Fly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bahçeye başka apartmandan biri inmiş akordeon çalıyor car car bir sesle. çalmayı da beceremiyor üstüne. nefret ediyorum şu aletten. bu yazıyı yazarken yanına 2. biri daha geldi, allah belalarını versin demek istiyorum buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 calmayi bilenin elinde cok guzel olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bizimde burada sosyetik bir dilencimiz caliyor. bide simitci geciyor ustune muthis bir duet ile sabaha baslangic yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 komşulardan biri bu arapların çalarak sepetten yılan çıkarttıkları aletten almış sabah onun sesleriyle uyandım ülen yuh bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar