Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Eskiden XP'de backspace yanlış hatırlamıyorsam her zaman yukarı dizine gidiyordu. Şimdi Vista'da backspace geri gidiyor. Yani önceki klasörünüz bir alt klasör ise üst klasöre gitmek yerine alta gidiyor. Backspace'in bu kısayolunu değiştirebilir miyiz? Başka bir yukarı dizin kısayolu var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/up-keyboard-shortcut-for-windows-vista-explorer/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 alt+up iyimiş saolasın mum. Bende bu salak sorunu bi ben kafama takıyom sanıyodum. Bir de türkçe windowsa sinir oluyorum. mesela alt+d address barına focus etmiyor türkçe vistada. Dosya menüsünü açıyor. Türkçeye çevirirken kısayolları değiştirmeseler gebercekler sanki. Hem değiştiriyorlar hem de türkçe windows kısayolları diye yayınlamıyorlar. Microsoft türkiye'ye kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ben de türkçeleştirilmiş kısayollardan rahatsız oluyorum. yakında kes/kopyala/yapıştır'ı da değiştirecek microsoft diye uykularım kaçıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar