FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Grubunda olmayan biri zaten binemez %100, portal olayında olduğu gibi. O sebeple en fazla /w ile taciz olur fazlası olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 abi yanlış yere atmışsın mesajı sanırsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 FreEmoon said: Grubunda olmayan biri zaten binemez %100, portal olayında olduğu gibi. O sebeple en fazla /w ile taciz olur fazlası olmaz. FAIL!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 İdare edin valla . Arada kaynamış o mesaj hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Bence şu anki honor sistemi daha iyi hoş world pvp bazında azalma söz konusu ama bi savaş başlatmakta kişilerin kendi elinde :) quest yaparken bulaşın karşı tarafa ally toplanır horde toplanır güzel olur arada yapıyoduk biz bunu :) ama bence şu anki sorun arenada karşı takımlar ratinge göre geliyor. s1 s2 karma bi elamanı full s3 s4 elemanlar kasıyor mesela adamlar yeni takım kuruyor sizin karşınıza geliyo itemler zaten ezmekte sizi yenip gidiyolar böyle takım çok denk geliyo açıkcası benim karşıma.. ben 2v2 yi warriorumla resto druid ile yapıodum arkadaştada işte 1 parça s4 1 parça s3 gerisi s2 şeklinde bende yeni kastım sayılır 1 parça s4 gerisi s2 hoş s1 di onlar eskiden karşımıza takım geldi benle aynı bi warrior ama drood full s3 tü.. öldüremiyosun bi şekilde bence arenada itemlerin belirli puanları olup karşı takımda aynı item ayarında takımlar gelse daha iyi olur.. çünkü artık wow item (resi) bazlı bi oyun oldu.. açıkcası ben öyle düşünüyorum daha mantıklı olur gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar