Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mp3 player arıyorum,tavsiyeler?

St_Dreamer

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar olabildiğince ucuza lcd ekranı 256mb(128 de olabilir)hafızası bir o kadarda harici hafıozası olan mp3 player arıyorum idefixe ve hepsiburdaya link vermemeniz rica olunur orlara baktımda.Şimdiden saolun.[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur

A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

iriver biraz daha küçük ama zenler hdd boyutlarında... Taşınılabilirliği yok, gerçekten tavsiye etmiyorum... 2 yıldır zen hayranıydım ama yakın zamanda caydım...

İnşallah şöyle küçük bir iriver ya da nomad MuVo alacağım yakın zamanda[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki:
Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım!
Sosyal ağlarda paylaş

yazıorm

Creative nomad Xen Xtra tr de war 60 gb likte 30 gb likte
ama çok büyük we ağır 224 gr yani normal bi hdd boyunda
araştrdm ben baya bunları

ben creative nomad nuvo2 aldm
4gb lik memnunm baya
ama özellik olarak tabiki Xen Xtra daha iyi

soruları cevapliyabilirm :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
Puts all Heaven in a Rage
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lykastos, 24 Mart 2004 22:29 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar olabildiğince ucuza lcd ekranı 256mb(128 de olabilir)hafızası bir o kadarda harici hafıozası olan mp3 player arıyorum idefixe ve hepsiburdaya link vermemeniz rica olunur orlara baktımda.Şimdiden saolun.

msi ın son ürünleri sana uygun ama ucuz gelirmi bilemem
ses kaydı , radyo ,radyodan çekim (mp3 olarak), harici harddisk olarak kullanabilir vs
güzel bi ürün ama ben max 512 mb die tercih etmedm...[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
Puts all Heaven in a Rage
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...