St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Arkadaşlar olabildiğince ucuza lcd ekranı 256mb(128 de olabilir)hafızası bir o kadarda harici hafıozası olan mp3 player arıyorum idefixe ve hepsiburdaya link vermemeniz rica olunur orlara baktımda.Şimdiden saolun.[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 bende 30 gb lik nomadlardan arıyom ama yok galiba tr de bide bunlarda hdd war bildiğim kadarıyla bad sector olmaz inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 30 gblik zen var zen iyi ama çok büyük hdd modunda yani ama bn ıpod kullanıyorum badsector olmuyo yannız 30-40 cmnin üstünden düşerse oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 tam aradığın şekilde iriver ve digitalway in modelleri var iriverlar belki türkiyede satıyordur fahiş fiyattan[signature][hline]Sam, 25 Mart 2004 04:33 tarihinde acı gerçeği itiraf etmiş: benim kafam basmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 valla ben de arıyorum. en az 10 gb isterim ama ben..[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 iriver biraz daha küçük ama zenler hdd boyutlarında... Taşınılabilirliği yok, gerçekten tavsiye etmiyorum... 2 yıldır zen hayranıydım ama yakın zamanda caydım... İnşallah şöyle küçük bir iriver ya da nomad MuVo alacağım yakın zamanda[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 yazıorm Creative nomad Xen Xtra tr de war 60 gb likte 30 gb likte ama çok büyük we ağır 224 gr yani normal bi hdd boyunda araştrdm ben baya bunları ben creative nomad nuvo2 aldm 4gb lik memnunm baya ama özellik olarak tabiki Xen Xtra daha iyi soruları cevapliyabilirm :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: Lykastos, 24 Mart 2004 22:29 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar olabildiğince ucuza lcd ekranı 256mb(128 de olabilir)hafızası bir o kadarda harici hafıozası olan mp3 player arıyorum idefixe ve hepsiburdaya link vermemeniz rica olunur orlara baktımda.Şimdiden saolun. msi ın son ürünleri sana uygun ama ucuz gelirmi bilemem ses kaydı , radyo ,radyodan çekim (mp3 olarak), harici harddisk olarak kullanabilir vs güzel bi ürün ama ben max 512 mb die tercih etmedm...[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 www.hizlisistem.com[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar