elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Bilen bilir de bilmeyenlere Sabancı Üniversitesi'nde ekonomi okuyorum. Ortalamam oldukça düşük. Ucundan mezun olacağım yani. Ama ekonomi'den sonra hukuk okumak kafamdaki onlarca plandan bir tanesi. Türkiye'de ÖSS'ye tekrar çalışıp 4 sene bilgide istanbul ünide veya gsü gibi biyerde okumak gözümü korkutuyo daha doğrusu özet olarak direk ÖSS korkutuyo. istemiyorum. İngiltere'de mesela 2 sene. Amerikada 2 sene. Fakat dediğim gibi önümdeki koca bir engel, ortalamam düşük oldukça. Var mıdır bilen duyan bir bilen tanıdığı olan. Bu konularda ortalamam düşük olsa bile ekonomide hukuk okuma şansım yok mudur? Bir kere böyle batırınca, yapmak istediğim şeyi elde etmem imkansız mıdır.? Konuya bağlı devam ederse tavsiyeler sevinirim. Ve vereceğiniz tavsiyeler. Bence okuma, Bence şöle, Bence böle, olarak kalmasın ve yazdıklarınızın gizemini ortadan kaldırın lütfen güzel açıklamalarınızla. Teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 İngiltere'de Essex, East Anglia tarzı üniversiteler düşük ortalamayla kabul ediolardı benim zamanımda (2004). Master için de böyle bi şans olabilir. Tabii en sağlıklısı gidip bi yurtdışı eğitim firmasıyla konuşmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Onu yapıcam. Ama öncesinde burda bir bildiği olan varsa ön bilgi olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Amerika icin LSAT alman gerekli. Genelde o skoruna bakiliyo ama ortalaman dusukse is cok zor. Herkes ugrasiyo sonucta girmek icin. Bu nedenle fazla cekisme var. Ayrica soz konusu hukuksa okudugun memlekette borun otuyo. Yani ABD'de okursan, TR'de zorlanirsin. Eger donup bu isi yapmayi planliyosan her halukarda o zaman TR'de okuman daha mantikli. Yok arkadas ben gittim mi donmem diyosan, eyvallah tabi ama onu demek biraz zor. Pesinen insan konusuyo bi gazla yapiyo ediyo ama sonun ne olacagini kestirmek zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bi de aklıma geldi Türkiye'de hangi üniversitelerin hukuk bölümleri ii? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Onu burda tartışmayın ben xelee'ye anlatırım bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Bir bilen çıksa. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 arkadaş notthingham hukukta bilmiorum kaç ortalamayla kabul ederler ama..3 sene okuyosun ingilterede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 amerikada hukuk okuyabilirsin 4 yil suruyor yanlis bilmiyorsam girebilecegin okul vardir eminim http://www.collegeboard.com dan arastirabilirsin tabi cok iyi okullara girecegini sanmiyorum ortalaman iyi degilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ille bi yere girersin de, sonra donup turkiyede avukatlik yapamazsin sanirim, ya da belki baro sinavini gecersen yapabilir misin acaba, onlara bakmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 yapabilirsin..en azından dediğim okul içni geçerli.sınav geçmen gerekiyo evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar