Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışında hukuk falan filan böle önemli

elaidi

Öne çıkan mesajlar

Bilen bilir de bilmeyenlere Sabancı Üniversitesi'nde ekonomi okuyorum. Ortalamam oldukça düşük. Ucundan mezun olacağım yani. Ama ekonomi'den sonra hukuk okumak kafamdaki onlarca plandan bir tanesi. Türkiye'de ÖSS'ye tekrar çalışıp 4 sene bilgide istanbul ünide veya gsü gibi biyerde okumak gözümü korkutuyo daha doğrusu özet olarak direk ÖSS korkutuyo. istemiyorum.

İngiltere'de mesela 2 sene. Amerikada 2 sene. Fakat dediğim gibi önümdeki koca bir engel, ortalamam düşük oldukça.

Var mıdır bilen duyan bir bilen tanıdığı olan. Bu konularda ortalamam düşük olsa bile ekonomide hukuk okuma şansım yok mudur? Bir kere böyle batırınca, yapmak istediğim şeyi elde etmem imkansız mıdır.? Konuya bağlı devam ederse tavsiyeler sevinirim.

Ve vereceğiniz tavsiyeler. Bence okuma, Bence şöle, Bence böle, olarak kalmasın ve yazdıklarınızın gizemini ortadan kaldırın lütfen güzel açıklamalarınızla.

Teşekkür ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Amerika icin LSAT alman gerekli. Genelde o skoruna bakiliyo ama ortalaman dusukse is cok zor. Herkes ugrasiyo sonucta girmek icin. Bu nedenle fazla cekisme var. Ayrica soz konusu hukuksa okudugun memlekette borun otuyo. Yani ABD'de okursan, TR'de zorlanirsin. Eger donup bu isi yapmayi planliyosan her halukarda o zaman TR'de okuman daha mantikli. Yok arkadas ben gittim mi donmem diyosan, eyvallah tabi ama onu demek biraz zor. Pesinen insan konusuyo bi gazla yapiyo ediyo ama sonun ne olacagini kestirmek zor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...