SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Az önce eski bookmarklarımı buldum cd'ye çekmişim. Aralarında yanime sitesini gördüm heyecanlandım girdim. Bilmeyenler için Yanime İchigo %100 ve school rumble başını scanlamıştı. Son ulan ne manga idi ichigo %100 dedim heyecanla yarısına adar bir çırpıda okumuştum. Gülmüştüm ölmekten, çok sevdiğim bir seri idi. Sonra animesi çıkacak dendi daha çok sevinmiştim hiç unutmam ayvalıkta yaz aşkımı satıp bi net cafede download edip izlemiştim ilk bölümü... Fiyasko idi de neyse. Ulan ne keyifle okumuştum son bölümünü falan (son bölümündeki seçimi tartışmayalım lütfen). Ne güzel seriler vardı mangası bitmiş. Slam dunk mesela okurken ne gülmüştüm.(bi animesini bulamadım ya şunun) böyle bitmiş manga serilerinden unutamadıklarım bunlar sizin neler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Slam Dunk: Hanamichi ya. Tek başına bir mangayı bu kadar mı sırtlar bir karakter. Hasta adamdı. Özellikle manganın bitişi çok hoşuma gitmişti. Gerçekçi ve hoş bir bitişi vardı. Rurouni Kenshin: Makato Shishio gibi psikopat bir villian, harika karakterler, bir de Enishi arc'ın birden gelişi çok güzeldi. Bana "cool" karakter(Aoshi) beyendiren nadir mangalardandır. Love Hina: Nedendir bilmiyorum fakat bu mangada beni deli gibi içine bağlamıştı. Özellikle Urashima Keitaro'nun aptallıkları harikaydı ya. Her halde şöyle bir baksan çok süper bir manga değildi ama benim çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 welcome to NHK.başka da okumadım sanırım tam olarak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 blame : Herşeyden önce ADAM GİBİ MANGA'dır Blame! benim için... Bana, oldum olası beyne hakaret gibi gelen tüm o bel altı hikayelerin milyonlarcasının üst üste konsa yine ulaşamayacağı, belki de manga sanatının en üst sınırıdır kanımca. 2003 sonu gibi sıfır beklenti ile başladım, bir noktadan sonra karakterle ve Netsphere evreniyle bütünleştim. Chapter hikayeleri olarak paso aksiyon, paso vahşet kısımları da oldu, chapter boyunca sadece ayak sesleri eşliğinde karanlık dünyalara indiğimiz de oldu ama hiçbir yerinde sıkılmadım. Bir an geldi "insanlığın sonsuz hayal gücünün en önemli yaratımı budur, ötesi de olmayacaktır" dedim, bir noktaya geldim mangakanın bile bu evrenin altında ezilmeye başladığını hissettim. Sonu olarak beni %100 tatmin ettiğini söyleyemeyeceğim hatta bazen sinirlendiğim yerler bile oldu hikayenin sonlara doğru bitirilme şekli yüzünden ama bu üstte belirttiğim düşünceden şu an bile vazgeçtiğim anlamına gelmiyor. Bir Lovecraft kitabı, eski dönem bir Stephen King kitabı ne ise öyle sarmalıyor sizi. Bir an geliyor, Killy'nin artık tüm duygularından adeta iğdiş edilmişliğini sessiz bakışlarından hissediyor, onun aslında kaosun kalbine doğru kazanılması imkansız bir savaşa doğru çıktığı kişisel sürgün yolculuğuna saygı duyuyorsunuz. Kendinizi manga üsülü bir Dark Tower destanının ortasında buluyorsunuz, ama tamamıyla özgün, tamamıyla beyin titretici paradokslarla kaplı... Okuyun, hissedin, yaşayın. edit: bittiğinde Netsphere saga'nın yan öyküerine abanın: Noise! , Biomega! , Digimortal! , Zeb Noid! vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 black değil o dark tower :P indiriyim bi ara blame i. bi de bu nerden? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 blame e akan sular durur.o bi tarafa manga adi altinda cizilmis diger hersey bi tarafa der , abartir , yerlere goklere sigdiramam.5 sene once beni cizime(daha dogrusu tuketiciligi birakip birseyler uretebilmek adina cabalamaya) itecek kadar etkilemisti.nihei ye sonsuz saygilar.sadece ozgunlugu bile bir sansi hakkedior.kesin okuyun.oha nostalji biraz blame den bahsediim die girdigim threatta sturmun agzindan blame duymakda supriz oldu , no offence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 http://www.onemanga.com/BLAME/ adresinden ulaşılabiliyormuş blame'e, bir ara başlayayım bakalım o kadar imbaysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 İlla bitmiş olması gerekiyorsa bir numarada Aqua ve sonraki adıyla Aria var. Gerçe manga tarihinde Aria kadar güzel ikinci bir yapım olmadığı için karşılaştırma için kullanmamak lazım. O yüzden ayrıntıya girmeden geçiyorum. Mangasına sadık kalan animesi sayesinde çevirisi bitmeden bile 11/10 luk manga. Hala okumadıysanız/izlemediyseniz ben mangacıyım/animeciyim diye geçinmeyin. Great Teacher Onizuka kesinlikle bir klasik. Komediyi, romantizmi, dramayı herkesin geçtiği lise yıllarıyla bu kadar güzel harmanlayıp sunan başka bir manga yoktur, bir daha gelmezde. 10/10 Welcome to the NHK kendi türünün en iyi örneklerinden. Muhteşem bir kara mizah anlayışı, toplumun kanayan yarasına tuzlu parmak basması, efsanevi monologları, kusursuz portrelenmiş karakterleri ile 10/10 luk manga. Okumayan varsa çok şey kaybediyor. Devam edenlerden Blood Alone (mystery, romance, slice of life, supernatural), Yotsuba&! (slice of life, comedy), Mirai Nikki (suspense, supernatural), Sayonara Zetsubou Sensei (comedy) tavsiye ederim. Ayrıca Sencer sakın ama sakın Blame okuma/izleme. Seni biraz bile tanıyorsam ilk volume bitmeden küfür edip silersin hddinden. Sıfır açıklaması, sıfır bilgisi, sadece mimarlık okuyan birinin seviceği çizimleri (sadece mekan çizimleri, geriye kalan herşey kötü), inanılmaz anti-karizma kahramanı, bir iki satır konuşma ile geçen bölümleri ve birbirine bağlanmayan açık kapıları yüzünden Texhnolyzedan bile bayık olmayı başaran tek mangadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Polemiğe sanırım gerek yok. Ai yok diye Gasaraki'yi bitirmeden atlayan, GITS'leri overrated gören vs izleyici elbette Blame! sevmeyecektir. Ama kişisel kanımca söylüyorum, Tarkovsky'nin Stalker'i ne ise Blame! de odur. Ne kadar zaman geçse de unutmadığım diğer mangalar Blade of Immortal, Psycometrir Eiji, Alive! (Tsutomu Takahashi'ninki) ve Jiraishin... Onlara da zamanı geldiğinde uzun ve ayrıntılı şekilde uplarım bu topic'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar