Angelfire Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Şöyle güzel bir ürün buldum çok gerekli oluyor müziksiz delirmek üzereyim öle koca koca dicsmanler walkmenlerde kesmiyo çünkü okula giderken ne ceket ne çanta hiç bişi yok iki kalem bi gömlek bi kitap giderim ben okula. Bu tarzda bildiğiniz iyi ve makul fiyatlı ürünler varsı aydınlatın beni vede bir soru Juxebox mu md mi mp3 player mı yoksa ngage gibi bi telefonmu alsam müzik dinleyebilmek için[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Uzun süre jukebox müptelası olduktan sonra devasa boyutların pek taşınabilir olmadığınız sezer gibi oldum. O yüzden pek tavsiye edemeyecem onu.[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım!
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 bakınırken böle bişi buldum ufak ve güzele benziyo bide alabilcek bi yer bulsam[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
bravecik Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Güselde bunun 256 mb si kaç para ki 128 yetmez ya tatile filan gitceksen bayar bi süre sora[signature][hline]
bravecik Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Bence N-Gage çok büyük vede o para werilmez gibi geliyor o tel e ama tabi karışmıom sora laf edio angel :)[signature][hline]
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 creative nomad nuvo 2 aldm ben 4 gb lik ufak hafif çok güzel bi alet radyo yok gerek de yok ztn harici disk olarakda kullanılabilio[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
bravecik Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: BiTcH_oFBaT, 28 Mart 2004 00:14 tarihinde demiş ki: creative nomad nuvo 2 aldm ben 4 gb lik ufak hafif çok güzel bi alet radyo yok gerek de yok ztn harici disk olarakda kullanılabilio Ne kadar fiyata nerden aldın??[signature][hline]
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ee şey biraz pahalı :-/ yazıcıoğlunun oralardan aldm sen ne kadarlık bişey düşünüosn_? aldımın bide 1.5 gb lii war[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
bravecik Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Ya fiyat sole şimdi benim için fityatın pek onemi yok yani sonucta saten simdi almıcam ebeveyn lerimi kandırmam lazım o yuzden fiat wer :)[signature][hline]
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 370 olması lazm[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ya ufak olabilir küçük olsun yeter[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 burda nomad novu2 bununun grisi işte daha güzel rengi :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] [Bu mesaj BiTcH_oFBaT tarafından 28 Mart 2004 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj BiTcH_oFBaT tarafından 28 Mart 2004 00:30 tarihinde değiştirilmiştir]
bravecik Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Güzelde bunun mp3 lerini nası seciosun icinden zor olmuo mu klasor filan koyabiliosun demi?[signature][hline]
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 http://www.audiobooksforfree.com/kalashnikov/Ak-mp3.asp ahaha süfer güldüm bi bakın derim keleş mp3[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
bravecik Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: Angelfire, 28 Mart 2004 00:33 tarihinde demiş ki: http://www.audiobooksforfree.com/kalashnikov/Ak-mp3.asp ahaha süfer güldüm bi bakın derim keleş mp3 Yaratıcı gençlik !! Kıskanma kısmanma :D[signature][hline]
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ya kastm çıkmamş post of gene yazıorm ya playlist oolayı war ama 1 tane sanrm 2. yti yapamadm daha bide playlisti açınca playlisten çıkıp dierlerini dinlemeyi beceremedm daha sonra pc ye bağlıyken pili çok çabuk bitebilio stop tayken çok hızlı geçiosn tek tek mp3 leri equalizerı war manuel ayarlanabilio veya müzik türlerine göre sen ayarlıabiliosn menü kullanımı basit[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
bravecik Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Tamam abi de kaliteli mp3 player larda klasorleri acabiliyor ya buna klasor klasor yukleyemiomusun bi de isim olarka mı cıkıo sarkılar yoksa track 1 , 2 die mi?[signature][hline]
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 eywallah güzelde neden donanım a yazmadın anlamadım
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ee adam sordu burda ... isim olara çıkıo sen nası içine atarsan öle çıkıo diorm ben yapamadm belki satıcılarda bilmio ztn özelliklerini uyuz oldm[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
-xception- Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 peki Ofbat, nerden aldın abi o aleti ben pek bi ısındım..[signature][hline]My poor friend me...
bravecik Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Eheheh harbi ole ya gecen maltepe pazar' ına gititk adama sorduk su discman ne kadar die 60 - 70 mil arası bişi dedi yok ya ucuzmuş bu klasör açıo mu die sorduk Adam aynen - Iııı şey ney ha ha tabi açıo açıo Adam utanmasa işallah açar filan dicekti :)[signature][hline]
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 kadıköy gold pc nin karşısında exa computer war ordan aldm da adamlar 1 tane getrtmiş onu ben aldm 2 tane de 1.5 gblik wardı noldu bilmiorm[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ordaki adam bilmiorm dedi neyseki :) sitesine girdi bide creative ın göstermek için creative nomadları için ayrı site yapmş sırf bunları tanıtıo onu bilmio pes dedim[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
Öne çıkan mesajlar