Loading Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 gameboy advance sp sahipleri buraya alet hakkında biraz bilgi verirlerse sevinirim,almayı düşünüyorumda.[signature][hline]Anime listemi görmek için tıklayın... Anime Listesi Listedeki animelerden isteyenler msj atabilir,ist .içi tercih sebebidir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Ayrıntılı bilgiyi buradan alabilirsin[signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Çok yakın arkdaşımda var. Onun game boy'u benim game boyum sayılır... Grafikleri çok güzel benim teknik bilgim neredeyse hiç yok ama şöyle söyleyebilirim --Geniş ekran, bolca renk, güzel çözünürlülük... oynarken dilini ağzının içinde tutman başlarda zor oluyor. (Spiderman'in oyunun introsunda filmden sahne var!!!) --Game padine bakarsan da elinin çok rahat oturduğu bir pad çıkacak karşına. Malum pozisyonda elini aletin üzerinde yerleştirdiğin zaman sol baş parmağının altında yön tuşları, sağ baş parmağının altında da A ve B tuşları var. Ek olarak işaret parmaklarının altında da birer tuş var. (toplam 4 tuş etti pause tuşu falan hariç...) --Pil sarfiyatı: benim gibi bir pil cimrisine bile tatminkar performansta Almanı tavsiye ederim. Kesinlikle memnun kalırsın. İçinde kalmaz yani... Orjinal oyunları 15 milyon. Metal Gear Solid , Colin McRae, Spiderman gibi oyunlar var. Al al... çok seveceksin![signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 eyvallah,çok yardımcı oldunuz.[signature][hline]Anime listemi görmek için tıklayın... Anime Listesi Listedeki animelerden isteyenler msj atabilir,ist .içi tercih sebebidir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 forumların açıldığını görür görmez konsol bölümüne saldırdım... Önce hayırlı olsun hepimize... Ben gidip "orjinal oyunları 15 milyon" demişim... yalana bak yalana... son derece kopya 15 milonluk oyunlar... Bazılarında save konusunda sorunlar olabiliyor ama şu ana kadar değiştirmemekte direnen hiç satıcı görmedim.[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 aldım,memnun sayılırım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 bende o orjinal 15 milyon da takılmıştım.. valla mis gibi emulate ederim oynarım sonicimi[signature][hline]Sam, 25 Mart 2004 04:33 tarihinde demiş ki: benim kafam basmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 güle güle kullan loading yeni oyuncağını Tabi emulasyon da insanın çocukluk çağını anımsaması için oldukça hesaplı bir yöntem ;)[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar