Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game Boy Advace-Sp

Loading

Öne çıkan mesajlar

Çok yakın arkdaşımda var. Onun game boy'u benim game boyum sayılır...

Grafikleri çok güzel benim teknik bilgim neredeyse hiç yok ama şöyle söyleyebilirim

--Geniş ekran, bolca renk, güzel çözünürlülük... oynarken dilini ağzının içinde tutman başlarda zor oluyor. (Spiderman'in oyunun introsunda filmden sahne var!!!)

--Game padine bakarsan da elinin çok rahat oturduğu bir pad çıkacak karşına. Malum pozisyonda elini aletin üzerinde yerleştirdiğin zaman sol baş parmağının altında yön tuşları, sağ baş parmağının altında da A ve B tuşları var. Ek olarak işaret parmaklarının altında da birer tuş var. (toplam 4 tuş etti pause tuşu falan hariç...)

--Pil sarfiyatı: benim gibi bir pil cimrisine bile tatminkar performansta

Almanı tavsiye ederim. Kesinlikle memnun kalırsın. İçinde kalmaz yani... Orjinal oyunları 15 milyon. Metal Gear Solid , Colin McRae, Spiderman gibi oyunlar var. Al al... çok seveceksin![signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki:
Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım!
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
forumların açıldığını görür görmez konsol bölümüne saldırdım... Önce hayırlı olsun hepimize...

Ben gidip "orjinal oyunları 15 milyon" demişim... yalana bak yalana... son derece kopya 15 milonluk oyunlar... Bazılarında save konusunda sorunlar olabiliyor ama şu ana kadar değiştirmemekte direnen hiç satıcı görmedim.[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki:
Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...