Zaybird Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 seasonic'in 520W modeli var.bide 620W modeli var.onlar iyiymiş mesela.520W yeter sanırım.bide Buddha bi kasa almıştı 100 liraya.hatırlayamadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 3r system almisti Buddha diye hatırlıyorum.http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3010 600 w bi psu alman lazım ki o da en az bence. 520g dusuk olabilir sanki.http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3371 çok iyi diyorlar bu psu için mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 o psu çok pahalı ya.520W seasonic yeter bu sisteme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Zaybird benim 800W psulu sisteme ve gosterdiğim monitörü 10 dk kaldıracak kesintisiz guc kaynadıgının özelliği nasıl olmalı? 650 VA falan yazıyor bimekste. Alacamda bi tane sistemi kaldıracak bişey olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kesintisiz güç kaynağı sakat bişi, bazen tüm sistemi yakıyor yetmezse gücü. hiç bulaşma derim Buddha, ben de aldım öyle duruyor bi köşede yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Gücü yeten bişey alsak? Abi elektirik düşüyor, kesiliyor bazen buda PC'nin en büyük düşmanı. Buna önlem lazım bildiğim tek önlem kesintisiz güç kaynağı. Başka varsa bu duruma çözüm önerileri bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 elektrik kesilmesi doğal bişey.ama kesintisiz güç kaynağı işyerleri için falan daha makul.bence hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 böyle bi kasa satıyorum haberi olsun ankaralıların. http://forum.paticik.com/read.php?27,5462465 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Zaybird said: elektrik kesilmesi doğal bişey.ama kesintisiz güç kaynağı işyerleri için falan daha makul.bence hiç gerek yok. Abi az donanımım yanmadı böyle. Elektrik kesilmesi dışında elektrik düşmesi olayı var birde. Çok pahalı bişey değil ya bir 90'dan başlıyor işte. Ha hiçbir faydası yok diyorsanız ayrı para gitmesin çöpe. Ben gayet yararlı diye biliyordum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?6,3430982,5145954,page=101#msg-5140383 şu mesajımı referans olarak alırsanız 1-2 aya dolar biraz daha düşerse sistem başına 100-120 farkeder herhalde.. parça başına 20-30-40 ytl döviz kuru farkı veriyoruz yine =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 dediğin gibi elektrikle problemin varsa al bi tane.ucuzundan al bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum. Şöyle güzel 22" ekranı falan olan günümüz oyunları ultra ayarlarda kaldırabilen bir bilgisayar tabi bütçem yeterse. Bütçem 2000-3000TL arası, yardımcı olur musunuz acabasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 benim satış alanındaki kasada indirim yaptım bi süreliğine. bugün iyi bi ekran kartının fiyatı tek başına 400 lira nerdeyse uygun fiyata satıyorum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 i5 2500K GIGABYTE P67A-UD4-B3 Gskill ripjaws 2x2 gb 4 gb 1600 mhz ddr3 cl7 seagate 500 gb powercolor hd6950 samsung bx2350 thermaltake v black edition seasonic ss750AT 750W 2.870 lira.novabilgisayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Zaybird said: dediğin gibi elektrikle problemin varsa al bi tane.ucuzundan al bari. Ya bu ülkede elektrikle problemi olmayan var mıdır :) Elektrik kesilmesi nadiren oluyor ama elektrik düşmelerinden korkuyorum ben. Benim kafam Tatar Ramazan'ın yazdığına takıldı. Güç kaynağı bütün sistemide yakabilir dedi. Bu doğru mu? Böyle birşey varsa o daha büyük risk :) Daha önceden PSU ve bir kaç donanımım yanmıştı değiştirmek zorunda kalmıştım elektrik düşmelerinden dolayı demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 valla benim oturduğum yerde elektrik kesilmesi veya düşmesi çok nadiren oluyor.yılda 1 kere ya oluyo ya olmuyo yani.o yüzden tam bi yorum yapamicam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Valla ben Zaybird ile 2-3 ö.m alışverişinden sonra söylediği bilgisayarı sipariş ettim. Bu kullandıgım bilgisayarı alalı 2-3 ay olmadı elektrik kesilmelerinden dolayı boku yemiş durumda 10dk duruyor reset atıyor, kilitleniyor, mavi ekran veriyor. Yeni bilgisayarla beraber bide güç kaynağı sipariş ettim yeter artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 kesintisiz guc kaynagi demek istedin di mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 onu demek istedi bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Sapphire Ati HD6870 Aerocool VS-9 550W AMD Phenom II X6 1090T Asus M4A79T Deluxe AMD 790FX ah ah buyuk umutlarla aldim ama harici power supply mi gerekiyor acaba sansima tukureyim calismadi pc goruntu gelimiyor.herhangi bir sesde gelmiyor acilista. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ram yok ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 var var :) yazmamısım sadece Kingston 4GB 1333MHz DDR3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Esh said: kesintisiz guc kaynagi demek istedin di mi =) Evet aynen ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 power onerin bi tane yarin alicam. baska ekran kartimda yok baska denemeye umarim powerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 eh sonunda geldi bilgisayar. monitor güzel gozukuyor. ama ses sistemim olmadığı için HD filmler hakkında tam yorum yapamıyorum. bir kaç tane BRay indirip bakmam lazım. daha oyun denemedim. Coolermaster RC692 Camlı kasa almıştım oldukça sessiz. windows ortalaması en düşük hdd yi verdi. onun nedenide sata 3 den bağlanmamış hdd düzelticem birazdan onu. işlemci performansını kullanabilecek bir uygulama deneyemedim. ama şuanlık iyi gidiyoruz. windowsu yeniden kurmam gerekiyor sadece 32 bit vardı elimde onu kurduydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar