Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alternatif Toplama Bilgisayarlar

Esh

Öne çıkan mesajlar

3r system almisti Buddha diye hatırlıyorum.http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3010
600 w bi psu alman lazım ki o da en az bence. 520g dusuk olabilir sanki.http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3371
çok iyi diyorlar bu psu için mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaybird said:

elektrik kesilmesi doğal bişey.ama kesintisiz güç kaynağı işyerleri için falan daha makul.bence hiç gerek yok.

Abi az donanımım yanmadı böyle. Elektrik kesilmesi dışında elektrik düşmesi olayı var birde. Çok pahalı bişey değil ya bir 90'dan başlıyor işte. Ha hiçbir faydası yok diyorsanız ayrı para gitmesin çöpe. Ben gayet yararlı diye biliyordum ama
Sosyal ağlarda paylaş

Zaybird said:

dediğin gibi elektrikle problemin varsa al bi tane.ucuzundan al bari.

Ya bu ülkede elektrikle problemi olmayan var mıdır :) Elektrik kesilmesi nadiren oluyor ama elektrik düşmelerinden korkuyorum ben.

Benim kafam Tatar Ramazan'ın yazdığına takıldı. Güç kaynağı bütün sistemide yakabilir dedi. Bu doğru mu? Böyle birşey varsa o daha büyük risk :) Daha önceden PSU ve bir kaç donanımım yanmıştı değiştirmek zorunda kalmıştım elektrik düşmelerinden dolayı demişlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben Zaybird ile 2-3 ö.m alışverişinden sonra söylediği bilgisayarı sipariş ettim. Bu kullandıgım bilgisayarı alalı 2-3 ay olmadı elektrik kesilmelerinden dolayı boku yemiş durumda 10dk duruyor reset atıyor, kilitleniyor, mavi ekran veriyor.

Yeni bilgisayarla beraber bide güç kaynağı sipariş ettim yeter artıkın
Sosyal ağlarda paylaş

eh sonunda geldi bilgisayar. monitor güzel gozukuyor. ama ses sistemim olmadığı için HD filmler hakkında tam yorum yapamıyorum. bir kaç tane BRay indirip bakmam lazım. daha oyun denemedim. Coolermaster RC692 Camlı kasa almıştım oldukça sessiz. windows ortalaması en düşük hdd yi verdi. onun nedenide sata 3 den bağlanmamış hdd düzelticem birazdan onu. işlemci performansını kullanabilecek bir uygulama deneyemedim. ama şuanlık iyi gidiyoruz. windowsu yeniden kurmam gerekiyor sadece 32 bit vardı elimde onu kurduydum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...