Buddha Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Acer S232HLAbid 23'' Geniş Ekran LED LCD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 e ekran kartı 1920x1080 çözünürlüğü desteklemediği için oluyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Zaybird said: beyler bütçeniz nedir sizin onu bi söyleyin. intel core i5 2500k asus p8p67 le g.skill rimjaws 2000mhz 2x2 4gb WD CB 1 GB 64 Mb Sata III Sapphire radeon hd 6850 veya Leadtek Gtx 460 OC Acer s232HLAbid 1933 tl tutuyor suan psu ve kasa için toplamda 250 tl falan ayırabilirim ne önerirsin. THERMALTAKE V3 600W (Mavi Ledli 12cm Fan) Kasa bunu neden beğenmedin birde. Fiyat olarak uygun geldi 600W ile birlikte hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 kasa ve psu ayrı olarak olsun.psu'suz sağlam fanları olan bi kasa ve mutlaka +80 bi psu.550W falan yeter.dediğin kasadaki psu +80 değil yani verimlilik oranı düşük.600W enerji vermez yani.ama sen bilirsin kasayı beğendiysen al.ama içindeki psu iyi değildir söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 onun dışında diğer seçimlerin iyi.bide ram niye 2000mhz ki napıcan okadar yüksek frekansı? hem anakart desteklemiyor ki okadar yüksek frekansı.1333 ve 1600 destekliyor.2200 e overclockla anca geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Benim monitörden alacak sanırım oda. Hocam monitör başarılı görünüyor. Ama yeni sistem tamamlanmadığı için eski 128 mb ekran kartıyla pek yorum yapamıyorum. Ama yapanlar var buyur; http://forum.donanimhaber.com/m_46089938/mpage_1/key_/tm.htm PSU ve kasa olarakta. Şimdi PSU iyi alsan kasada iyi alsan senin limitler uçacak. Ben ucuz ama kullananlardan iyi yorumlar alan her tarafı fanla döşetilmiş ideal bir kasa aldım. Onun hakkında yorumlarda burda; http://forum.donanimhaber.com/m_43965339/mpage_1/f_/key_//tm.htm KAsa hakkında bende bişeyler diyeyim daha kullanmadım ama görüntü çok şık. Fan kontrolu yapılması ayrı bir güzel. Ve dijital ekrandan o kontrolu yapıyorsun ayrıca kasa içi sıcaklığıda oradan gösteriyor. Verdiğim linkteki bu marka ne hiç duymadım gibi kullanmadan etmeden b.k atanları ciddiye alma kullananların yorumlarına dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Zaybird said: onun dışında diğer seçimlerin iyi.bide ram niye 2000mhz ki napıcan okadar yüksek frekansı? hem anakart desteklemiyor ki okadar yüksek frekansı.1333 ve 1600 destekliyor.2200 e overclockla anca geliyor. 1600 icinde OC yazıyor orda. 1600 den sonrası icin mi gecerli 1600 de dahil mi ? http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/asus-p8p67-le-intel-p67-b3-revizyon-lga1155-ddr3-usb3-sata3-atx-anakart.html 2000 yerine sunları alırım bende ona gore ; G.SKILL F3-12800CL7D-4GBXM RipjawsX DDR3 1600Mhz CL7 4GB (2x2GB) DUAL Sandy Bridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 kasa olarak sunu begendim siz ne dersiniz ? http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-rc-692-gx-650w-80-plus-guc-kaynakli-bilgisayar-kasasi-cm-690-ii.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Twisty said: Zaybird said: onun dışında diğer seçimlerin iyi.bide ram niye 2000mhz ki napıcan okadar yüksek frekansı? hem anakart desteklemiyor ki okadar yüksek frekansı.1333 ve 1600 destekliyor.2200 e overclockla anca geliyor. 1600 icinde OC yazıyor orda. 1600 den sonrası icin mi gecerli 1600 de dahil mi ? http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/asus-p8p67-le-intel-p67-b3-revizyon-lga1155-ddr3-usb3-sata3-atx-anakart.html 2000 yerine sunları alırım bende ona gore ; G.SKILL F3-12800CL7D-4GBXM RipjawsX DDR3 1600Mhz CL7 4GB (2x2GB) DUAL Sandy Bridge 1600 takamazsın.yani sorun çıkarır.1333 tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Twisty said: kasa olarak sunu begendim siz ne dersiniz ? http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-rc-692-gx-650w-80-plus-guc-kaynakli-bilgisayar-kasasi-cm-690-ii.html iyi seçim olmuş. edit:psu altta yalnız.sorun olmaz senin için umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 psu'nun alta olması daha iyi gibi zaten. toz filtresi falan var nasilsa. http://www.teknobiyotik.com/cm-storm-scout-cooler-master-gx-650w-80-plus-mesh-panel-ve-pencereli-oyuncu-kasa.html/ 2 sinden birini secerim sanirim ya o ya bu. baska bir anakart almam lazim o zaman benim. yuksek frekansli ram kullanmak istiyorum acıkcasi. (p.s. f klavyede yazmaya calistigimdan harf yanlislari olabilir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Benim kasada da psu altta dediğin gibi toz filtreside var. Almadan önce araştırdım bir kısmı daha iyi bu yüzden aldım diyor bir kısmıda kötü diyor. Ama genelde kullananlar iyi diyor kullanmıyanlar biraz önyargılı gibi geldi. Bende aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 senin kasa guzel bence uste 2 fanı falan var. donanimhaberde kullananlar memnundu sanki. çok incik cincik ediyorlar birde yok 10 db ses cıktı falan diye. pata pata oten kasalarla yıllarca takıldım tınlamam o kadar sesi acıkcasi iyi sogutsun işlevsel olsun yeter bana. traktor gibi bogurmedikçe sorun yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Kullananlar çok sesi yok diyorlar. Zaten fan kontrol paneli var. Kasa sıcaklığı çok yüksek değilse %100'de çalıştırmanın manası yok. Düşürürsün seste düşer. Ama normalmiş sesi çok değilmiş. Birde 4 adet fan varmış 3 değilmiş. 2 üstte 12 cm 1 arkada 8 cm birde dijital ekranın arkasında varmış. Kutudan çıkarıp bakmaya üşeniyorum cidden 4 mü diye ama 4 tanedir heralde :) Resimlerde çok çirkin duruyor yada bana öyle geldi. Ama kasa geldi açtım baktım şekil olarakta baya güzel. Altta ayakları var 4cm havada duruyor kasa. PSU altta diye böyle heralde oda hoş bir ayrıntı. Kısacası 90 TL'ye göre baya baya başarılı bir kasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greewoch Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 sapphire HD 6850 sistem topluyorum bende 6950 alacaktım ama aklımı çeldi bu üstteki arada 180 lira gibi bir fark var. yukardaki 6850'yi birkaç yerde daha gördüm ucuz fiyat diye. ürünü şimdi satın alsam, belirttikleri tarihte(martın 3.haftası stokta diyor) "efendim çok sipariş aldık eldekiler bitti bile, 3 hafta sonra yeni parti mallar gelcek" ehehe demesinler ? :d Ve sade kasa için 1,5 milyar civarı bi bütçem var, 2gb ramli 6950'lerin fiyatı 600ün üzerinde ki değmez bence. Ama bu 6850 vs 6950 arasındaki 180 lira sanki biraz çok ?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Sade kasa için 1.5k ise 6850 en ideali. Ama ekran akrtı en önemli diğerlerinden kısarım falan diyorsan 6950. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 sapphire 6850yi almayın olm bana kalmıcak, ben de onu bekliyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 evet Buddha'nın kasası fiyatına göre aşırı iyi.benim kasanın da psu'su altta.daha iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greewoch Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Dh'da techpowerup.com'un cf hd 6850, cf hd 6950, cf hd 6870 testlerini bir araya toplamışlar. cf'ye, sli'ye falan soğuk bakıyordum ama bu veriler fikrimi değiştirmeye fazlasıyla yetti eheh. Özellikle yüksek çözünürlük/full detay seviyelerinde cf 6850'ler 2gb 6950'ye ortalama %50 gibi bi fps farkı koyuyor. yaz gibi bi 6850 daha bulup cf yapar, vururum kırbacı diyorum. Kasa olarak bunu düşündüm, Özelliklerinde psusu için 2x 6870'e yeter diyor. Dh'de iç hacmi küçük diye okudum yanlış hatırlamıyorsam, 2x 6850 sığar umarım. kasa/psu ayrı alayım diyordum, ama hem psunun 650w olması, hem de kasanın sapları hoşuma gitti. phenom II x4 965 BE 3,4ghz almayı planlıyorum -cf'lik uygun bi amd anakart tavsiye edin plx soru1: cf için daha üst düzey bi işlemci gerekli midir ? Soru2: Bu psu'da +80 diyor, ne ki bu şimdi ? mesela +72'den farkı nedir ? soru3: Civ 5 oynarken son çağa gelindiğinde + en büyük haritada + 20 uygarlıkla falan beraber oynarken turn araları benim laptopda 5dk falan sürüyor (yaşamak bu değil!!1 olmamalı!!1), bu süreyi düşürmek için bilgisayarda en çok hangi parça önemlidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bende aynı mantık 6950 aldım şuan her türlü yeter. İlerde de CF yine yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ram onemli diye dusunuyorum, okadar data ve bilgi kullaniliyor, ramle ve harddisk le alakali herhalde o loading sureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 eksene b3 revizyonlu kartlar gelmiş sanırım internet sitesine koymuşlar bugun super hızlı gönderide duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 arkadaşlar 1000-1250 civarlarında kasa düşünüyorum, monitörüm var. varsa bu fiyata performans olarak iyi bi öneriniz yazarsanız ben de bi araştırıp sipariş vereceğim. genel olarak oyun, autocad 3dsmax, ps gibi programlar için kullanılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Oha geldimi bile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 teknobiyotik 10 marta çekmiş msi b3 lerde stoklarında gozukuyor. sanırım kartlar gelmiş demek oluyor bu. ben yavaştan siparişleri veririm bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar