Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Photoshop, Illustrator, Flash vs kullanacak tasarimci bir insanin ofisine nasil bir bilgisayar ve ekran(lar) almali ortalama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 ben grafikerim, en az 23 inch ekran al derim, en başta cpu ve ram hiç kısma ama ekran kartı 3boyutlu tasarım varsa veya flash da cok agır iş yapılıyorsa gtx590 güzel, bende gtx560 var idare ediyorum quadcore 8400 8 gb 1600mhz ram gtx 560 3-5 tane extra fan ile gayet mutluyum. ssd almayı unutma ocz vertex 120 gb kullanıyorum cok cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 bu arada unutmaki arz talep unusuru var. benim monitorumun yanında full hd eski plazma tv var oda baglı bazen gerekli durumlarda çizmem veya esinlenmem gereken objeleri o ekrana taşıyorum ama dediğim gibi 300dpi/inc 500/500cm calısmayı rahat bir şekilde yaptım benim bilgisyarımda (photoshop) illustrator bugune kadar abandırmadı hiç, livetrace kullanacagım zaman biraz sıkıcı olabiliyor. flashta animasyonlar sahneler arttıkca üzüntü verici olabiliyor. photosopun animasyon kısmı gayet yardımcı oluyor. bu arada belki söylemeyi unutmuş olabilecegini varsayarak premier ve aftereffects kullanılcaksa ram ve cpu derim. hiç acıma verilecek paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 su sisteme yorum yaparmısınız. özellikle anakart ve ekran kartı için. kaç sene yeter bu. bir de raidmax smilodon kasa var bende bilen varmıdır bilmiyorum. bu yeni sistem sıgarmı bu kasaya INTEL Core i5 2500K SAPPHIRE HD6850 GDDR5 1GB 256Bit XILENCE XILENCE XP500 500W 120MM FAN PSU GSKILL 8GB(2x4Gb) Ares Orange Low Profile DDR3 2133MHz CL9 Dual Kit Ram ASUS M5A97 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart SEAGATE 3,5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk toplamda 1300 küsüre geliyor vatandaki %18 indirimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Black_Hand said: su sisteme yorum yaparmısınız. özellikle anakart ve ekran kartı için. kaç sene yeter bu. bir de raidmax smilodon kasa var bende bilen varmıdır bilmiyorum. bu yeni sistem sıgarmı bu kasaya INTEL Core i5 2500K SAPPHIRE HD6850 GDDR5 1GB 256Bit XILENCE XILENCE XP500 500W 120MM FAN PSU GSKILL 8GB(2x4Gb) Ares Orange Low Profile DDR3 2133MHz CL9 Dual Kit Ram ASUS M5A97 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart SEAGATE 3,5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk toplamda 1300 küsüre geliyor vatandaki %18 indirimle. aha abı benım alacagım makınenın aynısı yapmıssın ama su anda alma %25 bekle bende oyle yapmayı dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 daha %25 yapılmayacak diye bi söylenti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Ben de olsam ilk o soylentiyi yaratirdim ( bunlar yapmiyor olabilir bilemem ), oteki turlu onceki sayfadaki ornekteki gibi insanlar birbirini uyandirdigindan normal fiyata kimseye mal satamazlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Black_Hand said: su sisteme yorum yaparmısınız. özellikle anakart ve ekran kartı için. kaç sene yeter bu. bir de raidmax smilodon kasa var bende bilen varmıdır bilmiyorum. bu yeni sistem sıgarmı bu kasaya INTEL Core i5 2500K ASUS M5A97 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart blackwolf said: aha abı benım alacagım makınenın aynısı yapmıssın ama su anda alma %25 bekle bende oyle yapmayı dusunuyorum AMD anakartına Intel işlemciyi takmayı becerebilirseniz iyiymiş adasasdaddas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 "Tatar Ramazan" said: Black_Hand said: su sisteme yorum yaparmısınız. özellikle anakart ve ekran kartı için. kaç sene yeter bu. bir de raidmax smilodon kasa var bende bilen varmıdır bilmiyorum. bu yeni sistem sıgarmı bu kasaya INTEL Core i5 2500K ASUS M5A97 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart blackwolf said: aha abı benım alacagım makınenın aynısı yapmıssın ama su anda alma %25 bekle bende oyle yapmayı dusunuyorum AMD anakartına Intel işlemciyi takmayı becerebilirseniz iyiymiş adasasdaddas ahaha evet hep yapıyorum bunu :) hıc bakmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 teknobiyotikte akıllı pc sihirbazı var.işlemci seçiyosun ona göre anakart getiriyo önüne falan.psu yetersiz olduğunda uyarıyor falan güzel yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Bullbird said: teknobiyotikte akıllı pc sihirbazı var.işlemci seçiyosun ona göre anakart getiriyo önüne falan.psu yetersiz olduğunda uyarıyor falan güzel yapmışlar. teknobiyotık bırazdaha ucuz ama guvenemedım ordan almaya ne bılım adını fazla duydmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 alan arkadaşlar var.montaj+test yapılmış halde geliyor.güvenirliğini bilemiyorum ama çok alışveriş yapan var yorumlara bakıcan biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 yanlış anakartı yapıstırmısım önceki postumda, direkt ctrl+f den 2133 mhz yazınca amd board u gelmiş dikkat etmedim board şunu düşünüyorum http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-z68ma-g43-(g3)-z68ma-g43-(g3)-intel-z68(b3)-soket-1155-ddr3-2133mhz(oc)dvi&hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=57580 MSI Z68MA-G43 (G3) INTEL Z68(B3) SOKET 1155 DDR3 2133MHZ(O.C.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 evımde wıreless modem var masa ustu almaya karar verdım fakat hanım kac gundur basımın etını yıyor kaplo cektırmem dıye :( bır aparat olucakdı masa ustunu wıreless modeme baglamak ıcın bılgısı olan arkadaslar varmI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Wireless adaptor, bundle. USB'den takıyorsun wireless bağlantı sağlıyor. http://inventus.com.tr/mi_products/ProductList.aspx?DTID=2327 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 fixmen said: Wireless adaptor, bundle. USB'den takıyorsun wireless bağlantı sağlıyor. http://inventus.com.tr/mi_products/ProductList.aspx?DTID=2327 Usb ıcın pek saglam degıl dıyorlar pek arastırmadım her pc acılısında restliyormus kendını kopma sorunu hız gıbı bır takım sorunlar varmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Kart olarak takmak istiyorsan keyfin bilir ama iyi bir USB bence her türlü yeter. Ben N-draft modem ve N-draft bundle ile kullanırken bir problem yaşamamıştım. Kablo gibi tabiki olmuyor ama gayet güzel çekimi vardı. Bir üsteki mesajı alıntılamıyoruz bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 4-5 yıldır wireless adapter kullanıyorum kesilme sıkıntısı yaşamadım hiç.belki biraz verim kaybı olabilir ama işin görecektir her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 KHaRoN said: hah geri donup bakmaya useniyordum, iyi oldu bu; keyfe gore 3-4 degisiklik yapilabilir bu makinede; -gigabyte yerine asus, msi vb gibi bir board alinabilir feature set lerden kendinize uygun olanindan; -gtx560 TI yerine 6850, 6870, 7850, 6950 gibi sirayla ati gidilebilir (ben sahsen 6870 tercih ederdim) ripjaw yerine birisi corsair alir, bir baskasi hi-level alir, artik ddr3 ler ekonomik fiyat/performans olarak o sirada en uygunu alinir kafayi cok takmadan. -z68 board ve K islemci oldugu icin makul bir overclock mumkun, hic dusunulmuyorsa thermalright falan sogutucuya gerek yok diger alacaklar icin. hatta biraz da ekonomi hedefleniyorsa i5 2500k yerine i5 2300, 2400 falan da gayet gider. Farklari saat hizi ve carpan kilitlerinin olmasi. -Kasa ekonomik birsey isteniyorsa aerocool, thermaltake in mantikli midtower lari var. orta derecede haf gibi seyler, sonrasi antec, lianli , silverstone vb diye gidiyor. Bu da yine kisisel begeni ve ihtiyac meselesi. -psu olarak ben senelerdir seasonic kullaniyorum, turkiyede de edinilebilir hale geldikten sonra mumkun mertebe tek onerim kendisi. Sonra corsair, ocz, silverstone, enermax diye gidiyor. 2000 lira verip aldiginiz bilgisayari 100 liralik kasa ile gelen psu ya emanet etme hatasina dusmeyin mahalle arasi bilgisayarcilarin kafasina uyup. Herkesin soylediginin aksine bilgisayardaki EN onemli parcadir.bu tavsiyeleri dinleyip alacaktik ki arkadasin maddi durum sebebiyle ertelemistik. onumuzdeki 10-15 gun icinde alacagiz. konfigurasyonu yenileyelim dedik de; http://img849.imageshack.us/img849/6607/d3898103421247b29deba29.png bundan ne degisiklik yapilabilir fiyati kismak icin ? (baska dukkanlardaki fiyatlara bakmadik henuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 abi 1 tb kullanılmayacaksa hiç bulaşmayın eskisiyle idare edin.ekran kartını 6950 yapın işlemciyi 2500k yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Kazandığım parayı bilgisayara gömmeyi düşünüyorum.. 5 yıllık bilgisayarım son nefesini vermek üzere. Mükemmel excel skillerimi kullanarak şöyle bi liste yaptım burdan nasıl güzel kombinasyonlar olabilir ya da daha farklı önerileriniz felan varsa açığım: http://goo.gl/hfOyX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 5 bin teleyi bi kasaya gömersen bence kendine çok küfredersin 1-2 sene sonra, cidden parana yazık mesaine yazık hepsini geçtim 5 binlik Pcde 8gb 1600lük ramler hiç olmuş mu ha sööle:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Yok abi 5bin gömücem değil zaten öyle 1 gün baktım iyi gözükenleri ekledim listeye hiç derin araştırma yapmadım yani saçma sapan şeyler eklemiş bile olabilirim.. 5 yıl oldu hardware olayını takip etmeyeli. Mesela intel'in sitede i7'nin desteklenen max ram hızı 1600 yazıyo anakartta 2400e kadar destekliyo mesela 2400 alsam olacak mı yani? Bu tip şeyleri felan bilmiyorum help piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 sana bir doz kharon yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Ya şimdi gurular gelince daha net yardımcı olurlar sana, ama ben olsam geleceğe yönelik sağlam bir sistem topluyorsam 16gb rami ve kalite bir PSU'yu kafadan yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar