vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Arkadaslar c# da sadece arayüz tasarlıcam ilk planda kurumsal sirketlerin kullanicagi ir program olucak sizden yardim istedigim konus, font, arkaplan renkleri dikkat etmem gereken seyler simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Pastel tonlar kullan okunması kolay ve gözü yormayan bütün karakterleri destekleyen bir font kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bu yazılım olayının en sıkıcı yeri görsel tasarım kısmı herhalde :D amelelik gibi geliyor bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 yetemenk said: bu yazılım olayının en sıkıcı yeri görsel tasarım kısmı herhalde :D amelelik gibi geliyor bana :Dole ama yapicak bisey yok:( hersey hazir:) duzgun arayuz kaldi simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 standart fontları kullan, güzel yapacam diye kasıp fontları renkleri değiştirirsen amatör gözükebilir, hatta daha beteri adamlar "standart bişi yapamıyor herhal" diye de düşünebilir. yöneticileri 15 yaşında çocuk gibi hayal etçen. zaten olması gereken de kullanıcıya daha önce kullandığı programlardan tanıdık gelenleri kullanmak. ayrıca amelelik değil gui; tasarımdır, yazılımın en önemli noktalarından biridir. hatta programı sattıran kullandıran veya batıran en önemli noktadır denebilir çoğu ticari program için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Rahan said: hatta programı sattıran kullandıran veya batıran en önemli noktadır denebilir çoğu ticari program için. +1 .. ama sIkIcI hakketten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 tabi ki programı sattıran en önemli şeylerden biri de. o açıdan demedim ben. o işle uğraşması zor gelir sıkıcı olur dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar