Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple'ın rakiplerini piyasadan silecek planı

yetemenk

Öne çıkan mesajlar

MrMarvelous said:
aptal bu adamlar...

tablet pc denen şey bi kere tutmadı ki. ne laptop kadar kullanışlı ne de taşıması laptopa kıyasla daha kolay değil. apple daha güzelini yapsa kaç yazar...

mp3 player ı allayıp pullayıp kromaj ve dokunmatikle süsleyip seneler sonra ilk defa para gördüler. hemen şımardılar...

şimdi aynısını tablet pc ye yapcaklar... ellerinde patlayışını hep beraber izlicez =)

abi tablet pc gordun veya kullandin mi?
Sosyal ağlarda paylaş

eğri oturup doğru konuşalım. bu aletleri (tablet ve benzeri touchscreenli hedeler) kullanması büyük kolaylık, büyük rahatlık.

sadece el yazısı tanıma değil, ses kaydı vs de gerekli tabii.. onenote bile iyi ve ucuz (çünkü sağa sola götürücem, çanta içine kitap arasına tıkıcam. ucuz ve dayanıklı olmalı meret!) bir alet ile verimli şekilde kullanılabilir..

uygun fiyatlı satarlarsa çok satarlar
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sene fujitsu siemens'in stylistic serisinden bir tanesini kullandım kısa süre, kağıt kalemin gözünü seveyim. benim için aşırı hantal ve gereksiz aletler, verimli kullanabilen varsa bilemem ya da alışabilmek için uzun vakit gerçirmek lazım ama o kadar sancılı bir süreci uzun tutmanın anlamı yok.

evet son kararım: kalem>stylus, kağıt>touchscreen
Sosyal ağlarda paylaş

MrMarvelous said:
mp3 player ı allayıp pullayıp kromaj ve dokunmatikle süsleyip seneler sonra ilk defa para gördüler. hemen şımardılar...

seneler sonra ilk defa para gorduler?
yani iPod son 6 senedir en cok satan alet degil?

Piyasa 101 mi verdiriceksiniz bize anlamiyorum biraz haber okuyun bari
Sosyal ağlarda paylaş

valla ipod touch aldim ve neden nokia e90 yerine iphone almadim diye kendime cok kizdim..

Hayatimda gordugum en muhtesem dokunmatik ekran..

Bu kadar kucuk ekranda bukadar hassas ve rahat birsey yapmis olmalari ve simdi duydugum bu tip dokunmatik ekrana sahip bir laptop yapmayi planliyor olmalari saheser diyorum..

Bende windows 7ninde dokunmatik ekran olayina deginmesi ve mac lerde wondows mac kombinasyonunun desteklenmeye baslanmasi..

Ilerde pazardan sileceginz dedikleri Laptop ueticileri olacakdir diger..

Applenin cihazlarina win7 kombinasyonu ile piyasanin altini ustune getirirler..

Ipod touch da ki klavye hayatimda kullandigim en rahat klavye desem yeridir.
Sosyal ağlarda paylaş

ohm said:
haber tamami ile asilsiz ve bahsettiginiz sey zaten yaklasik 1 senedir uretiliyor adi modbook.

modbook

Bahsedilen sey bu

http://gizmodo.com/341007/is-the-apple-macbook-touch-a-realistic-possibility

Yani uretilen birsey olsa bu kadar tartisma olmaz ustune..

http://gizmodo.com/5027706/rumor-macbook-touch-coming-in-october

Sosyal ağlarda paylaş

bu arada fiyat konusunda bisi soyliim.. amerika piyasasindaki en ucuz 17 inch laptop macbook pro 17. onun icin turkiyeye gore hesaplamayin ve ekonomik bi cozum olmasada fiyat/performansi oldukca yuksek bi urun...

turkiye'ye gelen apple urunleri fransadan geldigi ve uzerine %18 ozel tuketim vergisi geldigi icin biraz acayip bir fiyata satiliyor. yoksa gene ingiltere'den ucuza aliyoruz apple'lari.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...