Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 mage knight derseniz elemde kalan son grubumla gelirim 200 puanlık bi ordu. heroclix te arkadaşlardan çevreden ödünç alabilirsem yada gaza gelip yeniden başlarsam seve seve katılırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 yapalım yapalım hatta bunun sitesini açmak lazım, forumlarını açmak lazım, trda heroclix oynayanları buluşturup büyük güzel turnuvalar düzenlemek lazım.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... seviyeli muhabbet icin ozelime gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 valla bende de mage knight vardı arkadaşlarla ortaklaşa epey almıştık,sonra hiç oynamadık,öyle duruyolar odamda. belki marvelinki daha eğlencelidir ama mage knight beni pek sarmamıştı.[signature][hline]Anime listemi görmek için tıklayın... Anime Listesi Listedeki animelerden isteyenler msj atabilir,ist .içi tercih sebebidir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Yaw ben anlamadım bu bir kart oyunu mu?[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 hmm valla ilginç birşeye geliyor kedi de starter set de varmış hehe şimdi starter set olmadan sadece booster alarak oynasak oluyor di mi nasıl olsa sende starter set var ? ;) çünkü o zaman ucuza geliyor 4 hero için 7 dolar[signature][hline]In the sea of life, just a minnow... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 starter set,n icinden 8 tane cıkıyor ama oda var aynı praya geliyorlar yani (biz hesapladık) starter set 32 milyon booster pack 12 milyon. oyunu oynamak icin starter gerek yok, kitapcıkları ve kural kitabını birde haritaları fotokopi yapabilirsiniz ama ne bilim bence bi adet starter olmalı yani, orjinal harita ayrı fotokopi ayrı :)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... seviyeli muhabbet icin ozelime gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 tabii ki de starter 30 dolar 30 doların yoksa ve oynamak istiyorsan fotokopi kasıcan :D kedi nereden aldın ? bi de figürler metal di mi ?[signature][hline]In the sea of life, just a minnow... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 amma cok tasima kitleme oluyor forumlarda son gunlerde[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 yok figürler plastik,bazı karakterleride çok iyi boyayamamışlar,bazı yerleri taşmış oluyor bazen.[signature][hline]Anime listemi görmek için tıklayın... Anime Listesi Listedeki animelerden isteyenler msj atabilir,ist .içi tercih sebebidir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 hmm o kötüymüş işte..[signature][hline]In the sea of life, just a minnow... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 boyama konusunda pek bir sorun yok yaf? bilmiyorumda bana çıkmadı en azından. figurler metal degil, ama çokda sorun degil bence. oyunun kendisinin özel bir mantıgı var, dmg aldıkca click degiştiriyorsun figrn ozellikleri ve special abilitiesleri degişiyor, zaten çok farklı sayı ve özelliği sahip karakterler oldugundan inanaılmaz geniş bir strateji kurma olasılıgın var. bence warhammer ile oynanabilirlik açısından kıyas bile kabul etmez, ben bayaa bi set yaptım sizde cimrilik etmeyin bi kaç paket alın birlikte oynayalım her haftasonu. zaten 1 defa oynasanız gerisinin geleceginden eminim :) satış konusunda da gereklişeyler var oradan temin edebilirsiniz, isterseniz avaturkden alabilirsiniz ama avatrkde pek stokta kalmıyor, gelir gelmez biz alıyoruz ehueh. paticikden toplu alım yaparsanız avaturk ile konusalım birlikte daha ucuza alabiliriz belki?[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... seviyeli muhabbet icin ozelime gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Kedi bulaştırma bizi bu işlere sonra hastası olucaz. Seni yenicem üzülceksin :=) ilgimi çekti direk düşünüyorum şuanda alsam mı acaba başlamak için kaç tane booster almak lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mageknight ta ve sanırım Heroclixxte de her adamın puanı var geneldede 200 puanlık sınır konulur. Ki 200 puana 10 tane orta adam girer yada 6 sağlam adam vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 hmm biri bir ara ne dmeişti yaa.. hah buldum! said: laz ismail bir zamanlar demiş ki; skerim kafam basmaz benim queste mueste! *!başını ellrinin arasına alır* skerim kafam basmaz benim clixe mlixe![signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 güzel bişiye benziyo ama benim takıldıım bi nokta var bu figürler haritaya lönk diye oturuyolar ve karşı taraf vurdukça altları fln mı dönüyor yoksa harita kağıttan ve altını sen mi çeviriyosun....(össci gençlik ve fizik)[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Oynadik, yenildik. Mech Commander turevi bisi var onun daha eglenceli olduguna karar verdik. Ozellikle Kedi ile oynamayin, adam super hileci ya[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar