Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HEROCLIX !!! aman allaaaaaam

karakedi

Öne çıkan mesajlar

valla bende de mage knight vardı arkadaşlarla ortaklaşa epey almıştık,sonra hiç oynamadık,öyle duruyolar odamda.
belki marvelinki daha eğlencelidir ama mage knight beni pek sarmamıştı.[signature][hline]Anime listemi görmek için tıklayın...
Anime Listesi
Listedeki animelerden isteyenler msj atabilir,ist .içi tercih sebebidir:)
Sosyal ağlarda paylaş

starter set,n icinden 8 tane cıkıyor ama oda var
aynı praya geliyorlar yani (biz hesapladık)
starter set 32 milyon
booster pack 12 milyon.

oyunu oynamak icin starter gerek yok, kitapcıkları ve kural kitabını birde haritaları fotokopi yapabilirsiniz ama ne bilim bence bi adet starter olmalı yani, orjinal harita ayrı fotokopi ayrı :)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...

seviyeli muhabbet icin ozelime gelin
Sosyal ağlarda paylaş

boyama konusunda pek bir sorun yok yaf? bilmiyorumda bana çıkmadı en azından.

figurler metal degil, ama çokda sorun degil bence.

oyunun kendisinin özel bir mantıgı var, dmg aldıkca click degiştiriyorsun figrn ozellikleri ve special abilitiesleri degişiyor, zaten çok farklı sayı ve özelliği sahip karakterler oldugundan inanaılmaz geniş bir strateji kurma olasılıgın var.

bence warhammer ile oynanabilirlik açısından kıyas bile kabul etmez, ben bayaa bi set yaptım sizde cimrilik etmeyin bi kaç paket alın birlikte oynayalım her haftasonu.

zaten 1 defa oynasanız gerisinin geleceginden eminim :)

satış konusunda da gereklişeyler var oradan temin edebilirsiniz, isterseniz avaturkden alabilirsiniz ama avatrkde pek stokta kalmıyor, gelir gelmez biz alıyoruz ehueh.

paticikden toplu alım yaparsanız avaturk ile konusalım birlikte daha ucuza alabiliriz belki?[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...

Sosyal ağlarda paylaş

hmm biri bir ara ne dmeişti yaa.. hah buldum!

said:
laz ismail bir zamanlar demiş ki;
skerim kafam basmaz benim queste mueste!

*!başını ellrinin arasına alır*

skerim kafam basmaz benim clixe mlixe![signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna...

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Oriflame temsilcisi
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
güzel bişiye benziyo ama benim takıldıım bi nokta var bu figürler haritaya lönk diye oturuyolar ve karşı taraf vurdukça altları fln mı dönüyor yoksa harita kağıttan ve altını sen mi çeviriyosun....(össci gençlik ve fizik)[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

Oynadik, yenildik. Mech Commander turevi bisi var onun daha eglenceli olduguna karar verdik.

Ozellikle Kedi ile oynamayin, adam super hileci ya[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

bekliyorummm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...