PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 sapphire firmasının var reklam etmiş olmayımda wow-turk un forumlarına gir direk görürüsün bu zaman yakın bi lan party kıvamında turnuva var ayrıca wotlk hakkında süprizlerde bizi bekliyormuş. bunuda ben yazdımda tekrardan yazmak istemedim girin bakın haberiniz olsun istedim ben şuan oynamıyorum wow başlamadım ama belki siz ilgi duyabilirsiniz. turnuva flmda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Turnuvaya 0 resi arcane mageimle ve sevgili ortağım mavi pve setli shadow priest dela'yla katılıp terör estirmeyi düşünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Reklam ettin bizi ele aleme! Direk sapphire in sayfa linkini koyaydın pek gözel olurdu sankim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bilmiyorumki bende tesadüfi görmüştüm işinize yarar dedim. uyudunuz mu? asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar