Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anlayamıyorum

proggorp

Öne çıkan mesajlar

beceremiyerom topiğinin ikinci bölümü değil bu.

daha özel bi mesele.ama çok zor durumda olduğum için buraya yazıyorum.
çok iyi giden bi ilişkim var.lakin kötü bi durum oldu.sevgilimin babasının bi rahatsızlığı vardı.ameliyat olucaktı bugün ve çok ciddi bi risk yok diye biliniyodu.bugün hep hastanedeydi kız sabah ameliyattan önce konuştuk.sonra aklıma gelmedi ters bişey olacağı.7 saat sürmüş ameliyat kanser varmış adamda.
sevgilim bu zor durumunu anlayamayacağımı bildiğini ama aramadığıma çok kırıldığını söyledi.sonra da şarjım bitiyo dedi.şimdi ulaşamıyorum.
hiç böyle bişey olsun istememiştim.onu çok seviyorum umursamadığım falan yok.ama durup dururken öyle bi konuma geldim ki inkar edebileceğim bişey de yok.evet onu aramadım.
çok üzgünüm ve daha da kötüsü bu gece otobüse binip istanbula gidiyorum metallica konseri için.şimdi bu durumdayken gidip eğlenmeye çalışmak daha da kötü olcak.off umarım düzelir durum.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten kötü denk gelmiş.

Saat başı aramaya bak, illa ki şarja koyacak nasılsa. Telefonu açınca da burda nasıl yazabiliyosan konuşçaksın, anlatçaksın ne hissettiklerini. Şeffaf ve içten olur, böyle bir durumda konsere giderken vicdanının pek rahat olmayacağını anlatabilirsen, e kız seni seviyosa da problem olmamalı.

Umarım bişey olmaz bu arada babasına, acil şifalar..
Sosyal ağlarda paylaş

evet son en son aradığımda eve dönmüş açtı telefonu.hallettim sayılır sorunu.buraya yazdıklarımı söyledim oldu.ama umarım düzelir babası.sesi çok kötü geliyodu.o bu haldeyken nası gidip konserde takılcam bilmiyorum.bakalım neyse...ilgilenenlere teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...