Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 adı müçteba kısaca müco diyoruz. baya uzun zamandır benimle ikamet etmekte kendisi. geçenlerde zıplamayı öğrenip kabından kaçtı 2 gün evde bulamadık annem evi süpürürken elektrik süpürgesine bişey kactığını farkettik torbaya baktığımızda tozlar icinde mücoyu bulduk :D kücük baya pek büyümedi sanırım besinsiz kalıyo. aramızda bi bağ oluştu artık sanırım beni tanıyo annemden cok korkuyo garip bi hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 eneeem... ayaklarından ürktüm biras been Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ahahahaha. süper hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 öyle deme cok yumuşak ayakları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 alacam ben bundan bi tanee :) yannız orda burda bulursam ilginç olur yaa tam uyuyorum yastıgımın altına tam elimi koyuyorum bunun yumusak ayakları falan eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Ezerim ben bunu yanlışlıkla, bizim evde falan yaşasa. Arada kediyi eziyorum fark etmeden be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 oyy oyy,muthiş benim de rahmetli bir mucom vardı( mucahitti gerci kendisi)o sebebpten heycan oldu topiği gorunce.aman diyeyim dikkat et kacıyorlar bulunamayıp olebiliorlar.ben son kaplumumu 1 ay kaybettim buldugumda korkunc haldeydi,neyse ki toparladı,şimdi kafesliyoruz kendisini..uzun ömurler diliyorum senin mucô ya da.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 allah rahmet eylesin alan yetkilisi =( valla bigün hiç bulamıcam die korkmuyo değilim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Kaplumbağa zıplar mı yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar