Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 adı müçteba kısaca müco diyoruz. baya uzun zamandır benimle ikamet etmekte kendisi. geçenlerde zıplamayı öğrenip kabından kaçtı 2 gün evde bulamadık annem evi süpürürken elektrik süpürgesine bişey kactığını farkettik torbaya baktığımızda tozlar icinde mücoyu bulduk :D kücük baya pek büyümedi sanırım besinsiz kalıyo. aramızda bi bağ oluştu artık sanırım beni tanıyo annemden cok korkuyo garip bi hayvan
aglaures Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 eneeem... ayaklarından ürktüm biras been
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 öyle deme cok yumuşak ayakları var
aglaures Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 alacam ben bundan bi tanee :) yannız orda burda bulursam ilginç olur yaa tam uyuyorum yastıgımın altına tam elimi koyuyorum bunun yumusak ayakları falan eheh
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Ezerim ben bunu yanlışlıkla, bizim evde falan yaşasa. Arada kediyi eziyorum fark etmeden be.
irin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 oyy oyy,muthiş benim de rahmetli bir mucom vardı( mucahitti gerci kendisi)o sebebpten heycan oldu topiği gorunce.aman diyeyim dikkat et kacıyorlar bulunamayıp olebiliorlar.ben son kaplumumu 1 ay kaybettim buldugumda korkunc haldeydi,neyse ki toparladı,şimdi kafesliyoruz kendisini..uzun ömurler diliyorum senin mucô ya da.)
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 allah rahmet eylesin alan yetkilisi =( valla bigün hiç bulamıcam die korkmuyo değilim :/
Öne çıkan mesajlar