Siamon Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Dream Theater resmi sitesinden yaptığı duyuruda konserin Haziran ayında yapılmaya çalışalacağını söylemişti. Ancak kesin bi tarih vermemişti, öğrenen varmı acaba?
Solonor Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 daha belli olmadı ama haziranda olmasına kesin gözüyle bakılıyor.[signature][hline]Bakımdayız. Yakın zamanda yeni bir imzayla sizlerle olacağız.
metboy Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 haziranın sonlarına doğru olursa daha iyi tabiki =)[signature][hline];;suicidal icq
SadButcher Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 17 Haziran yeri bilmiyorum 15-16 Haziranda Atina da turneye geliyorlar Queensryche, DT ve Twisted Sister bu üçlüden Twisted Sister yerine düşündükleri isimde kesin değil fekat W.A.S.P.[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
metboy Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 of daha ilk defa gitçem ben ya daha öncekine gidemedim çok saçma bi şekilde lol gelsede bi petrucci abimizi canlı görsek :P[signature][hline];;suicidal icq
Öne çıkan mesajlar