Siamon Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Dream Theater resmi sitesinden yaptığı duyuruda konserin Haziran ayında yapılmaya çalışalacağını söylemişti. Ancak kesin bi tarih vermemişti, öğrenen varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 daha belli olmadı ama haziranda olmasına kesin gözüyle bakılıyor.[signature][hline]Bakımdayız. Yakın zamanda yeni bir imzayla sizlerle olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 haziranın sonlarına doğru olursa daha iyi tabiki =)[signature][hline];;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 17 Haziran yeri bilmiyorum 15-16 Haziranda Atina da turneye geliyorlar Queensryche, DT ve Twisted Sister bu üçlüden Twisted Sister yerine düşündükleri isimde kesin değil fekat W.A.S.P.[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 of daha ilk defa gitçem ben ya daha öncekine gidemedim çok saçma bi şekilde lol gelsede bi petrucci abimizi canlı görsek :P[signature][hline];;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar