sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bugun hayatimin ilk formatimi attim bir bilgisayara aglamak istiorum.. neyse ilkini laptopa attim. xp yukluydu kendisinde. daha sonra da gaza geldim 5 yildir format yuzu gormeyen desktopa format atiyim dedim. bunda da xp yuklu. ancak bunun boot menusunde onceligi cd-rom'a verilecek yeri bulamadim. menude main-advance-power-boot we exit secenekleri var. boota girdim. orda da 1. ATAPI CD-ROM: yaninda harfler ve numaralar var. 2. Removable Device: Legacy Floppy 3. IDE Harddrive 4. Other Boot Device Plug & Play O/S: no Boot Virus Detection: .... Boot up Floppy Seek: enabled . . . bole gidio bu. nerden ayarlicam bu cd-rom olayini? yardim icin simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 e zaten boot CD-Rom'a oncelik veriyor.. Sorununun ne oldugunu anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 biosttan boot önceliğini DVD sürücüsüne verildiginde bilgisayarda eger cd takiliysa bilgisayar acilirken direk masaustunu acmamasi lazim diye biliorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 boot onceligi cd de zaten. laptoplarda bazen bir tusa basmani isteyebiliyor boot icin. ama desktopta once cd yi gorur, autoexec e bakar, boot u cakar. senin cd bootable mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 simdi oldu sanirim. windows kur falan cikti. bir sorun cikarsa format atilirken yine yazarim buraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 yardim ücreti olan 22 ytl yi (kdv dahil) Kuveyt Turk Mahmutpa$a $ubesi, Pati donanim ltd $ti. 1005-345429 hesabina yatirabilirsiniz. Te$ekkur ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 hehhe aslında burdaki donanım bilgisi iyi olanlarla( eğer işleri yoksa) beraber olup bi teknik servis açmak fena fikir olmazdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Esh said: yardim ücreti olan 22 ytl yi (kdv dahil) Kuveyt Turk Mahmutpa$a $ubesi, Pati donanim ltd $ti. 1005-345429 hesabina yatirabilirsiniz. Te$ekkur ederiz. yatirilmistir. hesabi kontrol edebilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar