sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bugun hayatimin ilk formatimi attim bir bilgisayara aglamak istiorum.. neyse ilkini laptopa attim. xp yukluydu kendisinde. daha sonra da gaza geldim 5 yildir format yuzu gormeyen desktopa format atiyim dedim. bunda da xp yuklu. ancak bunun boot menusunde onceligi cd-rom'a verilecek yeri bulamadim. menude main-advance-power-boot we exit secenekleri var. boota girdim. orda da 1. ATAPI CD-ROM: yaninda harfler ve numaralar var. 2. Removable Device: Legacy Floppy 3. IDE Harddrive 4. Other Boot Device Plug & Play O/S: no Boot Virus Detection: .... Boot up Floppy Seek: enabled . . . bole gidio bu. nerden ayarlicam bu cd-rom olayini? yardim icin simdiden tesekkurler.
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 e zaten boot CD-Rom'a oncelik veriyor.. Sorununun ne oldugunu anlamadim.
sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 biosttan boot önceliğini DVD sürücüsüne verildiginde bilgisayarda eger cd takiliysa bilgisayar acilirken direk masaustunu acmamasi lazim diye biliorum ben.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 boot onceligi cd de zaten. laptoplarda bazen bir tusa basmani isteyebiliyor boot icin. ama desktopta once cd yi gorur, autoexec e bakar, boot u cakar. senin cd bootable mi?
sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 simdi oldu sanirim. windows kur falan cikti. bir sorun cikarsa format atilirken yine yazarim buraya :)
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 yardim ücreti olan 22 ytl yi (kdv dahil) Kuveyt Turk Mahmutpa$a $ubesi, Pati donanim ltd $ti. 1005-345429 hesabina yatirabilirsiniz. Te$ekkur ederiz.
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 hehhe aslında burdaki donanım bilgisi iyi olanlarla( eğer işleri yoksa) beraber olup bi teknik servis açmak fena fikir olmazdı :D
sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Esh said: yardim ücreti olan 22 ytl yi (kdv dahil) Kuveyt Turk Mahmutpa$a $ubesi, Pati donanim ltd $ti. 1005-345429 hesabina yatirabilirsiniz. Te$ekkur ederiz. yatirilmistir. hesabi kontrol edebilirsiniz..
Öne çıkan mesajlar