Serkanow Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 abi bu olaydan nasıl kurtulcaz bi şey geliyor nette dolanırkene birden hat kopuyor ve milletlerarası bir numara aranmaya başlıyor allahtan telefon hattımı alırken milletler arasına kattırdım ama arklarıma 10-20 milyar arası fatura geldi, dialer flm deel garip bişii bi dosya ve ya çevirmeli ağ bağlantısı bulamıyor lütfen yardım edin !!![signature][hline]En büyük Cimbooooooommmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Gerekli Removalları vardır elbet ama format en mantıklısı diyorum.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 10-20 milyar fatura amanın... büyük geçmiş olsun[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar