Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaz geldi Alchemyde işler bitti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaz gelmesi sebebi ile cogu guild bizim realmde progress i yavaşlattı ve ah echonomy günden güne düşüyor 15g den sattıdım 5x elixir i 9g ye zor satarım 60g lik flask 40g ye düştü ek iş yapsam napsam yakında 14k goldum biticek..
Mesaj tarihi:
gittik bide tonla para verdik haste pot recipe aldık anasını satim. 5 tane ya sattım ya satmadım onlarda zararına gitti zaten. neyse 640 tane mana potum var raid yapmasam bile haz veriyo bankada durması.
Mesaj tarihi:
Çok para insanlıktan çıkarıyor adamı.

2 gün önce epik rüzgarsürücüsü aldım. 10g kaldı. Ne zaman paraya ihtiyacım olsa gidip 2-3 görev yapıyorum sonra son kuruşa kadar harcıyorum. :P
Mesaj tarihi:
valla ben pve icin lazım olan seylere harcıyorum flask, pot, resist gear vs. onun dısında biriktiriyorum. wotlk gelene kadar ne kadar fazla param olursa o kadar iyi :)
Mesaj tarihi:
pekaziz said:
Çok para insanlıktan çıkarıyor adamı.

2 gün önce epik rüzgarsürücüsü aldım. 10g kaldı. Ne zaman paraya ihtiyacım olsa gidip 2-3 görev yapıyorum sonra son kuruşa kadar harcıyorum. :P

epikmiş hakket :D
Mesaj tarihi:
alchemyle flaskten para kazanamadım pek transmute mastery daha güzel hemen hemen cogu guild mark of illidari kullanıyor elixir yalan direk =p
su yeni alchemist stone eklendiğinden beri ztn alchemist popülasyonu 80% flm arttı yazla pek ilgisi yok gibi
Mesaj tarihi:
yok canım ben akşam raid saatlerinde koyuyorum malı.. ah de yağ bulgur piçinc kalmayınca benim elixirler deli satıyor şimdi pvp ye sardım bıraktım bitki böceği 15k yapıp mezaramı götürcez..
  • Yeni Oluştur...