ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Yaz gelmesi sebebi ile cogu guild bizim realmde progress i yavaşlattı ve ah echonomy günden güne düşüyor 15g den sattıdım 5x elixir i 9g ye zor satarım 60g lik flask 40g ye düştü ek iş yapsam napsam yakında 14k goldum biticek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 daily yap yetmez mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Bankaya yatır faiz al? Drakkahn Money & Invest Bank, çok kazandıran banka! Bekleriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ah mania oyna sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 faiz haram yastık altı ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Katılım bankasıyız hacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 14k gold dediğin de zaten nedir ki, hemen biter, değil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Kumar oyna /roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 su oyunda max 6.4k param oldu oda ilk 70 oldugumda borc harc. mount aldim gitti. sonrasinda 3xxx gormek nasip olamadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 gittik bide tonla para verdik haste pot recipe aldık anasını satim. 5 tane ya sattım ya satmadım onlarda zararına gitti zaten. neyse 640 tane mana potum var raid yapmasam bile haz veriyo bankada durması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 60g a flask mı olur bre deyyuslar, haketmisiniz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 soğuk flasklar dan üret abi, hep sıcak içecek nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Çok para insanlıktan çıkarıyor adamı. 2 gün önce epik rüzgarsürücüsü aldım. 10g kaldı. Ne zaman paraya ihtiyacım olsa gidip 2-3 görev yapıyorum sonra son kuruşa kadar harcıyorum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 valla ben pve icin lazım olan seylere harcıyorum flask, pot, resist gear vs. onun dısında biriktiriyorum. wotlk gelene kadar ne kadar fazla param olursa o kadar iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 pekaziz said: Çok para insanlıktan çıkarıyor adamı. 2 gün önce epik rüzgarsürücüsü aldım. 10g kaldı. Ne zaman paraya ihtiyacım olsa gidip 2-3 görev yapıyorum sonra son kuruşa kadar harcıyorum. :P epikmiş hakket :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 alchemyle flaskten para kazanamadım pek transmute mastery daha güzel hemen hemen cogu guild mark of illidari kullanıyor elixir yalan direk =p su yeni alchemist stone eklendiğinden beri ztn alchemist popülasyonu 80% flm arttı yazla pek ilgisi yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 yok canım ben akşam raid saatlerinde koyuyorum malı.. ah de yağ bulgur piçinc kalmayınca benim elixirler deli satıyor şimdi pvp ye sardım bıraktım bitki böceği 15k yapıp mezaramı götürcez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bizim guildde bi abimizde 135 mi 138 k mı ne vardı ek pakete kadar 200 falan yapayım diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bizim amcaoğlunda da vardı sonra karakteri hacklediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar