delenor Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Sw:Galaxies mi?ShadowBane mi?Hangisine başlasam acaba diye düşünüp duruyorum.Fikirlerinizi iletin bi lütfen.[signature][hline]En zor yarış ölümle yapılanıdır ve şimdiye kadar hiç bir insan bu yarışı kazanamamıştır. Kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Bu nası bi soru? tabii ki SW: Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Bu konunun içi var ya neyse, bnce bnm gibi wow'u bkle(bitmes bu askerlik)[signature][hline]MKC bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delenor Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Zati yaza kadar bişi olmazda wow hiç belli değil işte kararsız kaldım bütün arklar shadowbane de ben sw evrenini severim ama bide wow var işin içinde işte ne yapsam bilemiyom walla.[signature][hline]En zor yarış ölümle yapılanıdır ve şimdiye kadar hiç bir insan bu yarışı kazanamamıştır. Kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 swg rules[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 hiç biri değil Coh[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 walla ikisini de oynamadım ama bir sb yazarı olarak sb oynayınız derim... o kadar yazarız[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar