Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 aquila said: 13k kisi oldurmus adam polisin yanindan gecerken suclu hissetmez. işte bu !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 HUAHUAHUAHUAUAHUAHUAUHAHU. abi bu bilmem ne problemiydi ya. benzer birşeyler söylemiştim doktora, sende bilmem ne var demişti. sendede var işte ondan. unuttum adını şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 GBT ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 genel bilgi toplama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 KillJoy said: aynen suçlu gibi görünmeye çalışıorm sigara içiosam o an baş parmağımla tutup başka bi şey imajı veriorm gelsinşlerde gbt yapsınlar benimde böle bi takıntım war ahaha aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Ractamainus said: duvara dayayıp mp5'i doğrulttu mu dalga geçemiyosun valla pek. kime sıkmış sana sıksın aga su mu sıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 öle deme sıkıyolar. hatta bazen türkçe karakter kullanmıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 haha. lol yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Önceki hayatında katil olmuş olabilirsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 geçen hafta sabah 6 sularında birisi durmayıp kaçdığı için bizim evin yanında adamı virajı dönerken vurdular arabanın içinden 2 kişi çıkdı onlar koşmaya başladı onlarında arkasından 3 şarjör boşalttılarda vuramadılar. şöför öldü.. suçları belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 fede said: öle deme sıkıyolar. hatta bazen türkçe karakter kullanmıyolar ahahah lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 hahahha banka soygunu iyi sıkış olmuş geçen bende gidiyodum, elimde patlak top vardı, polis dedi sabah travestileri öldürmüsler sen yapmıssın, dedım abı ben yapmadım. neyse bındık arabaya genelkurmay baskanı falan geldi. dedi bu suçsuz msn falan istedim. lolz. o değilde taksimde genlde meydanda yürürken kasılmalar oluyor. Gece sarhoş dönerken 3-4 arası polisler mutlaka çeviriyor her seferinde kıl kıl kimlik kontrolu için bekletiyolar. Otobüsümüzden oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar