spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Adam sardı ya :) Hadi çocuğum git Anime ni izle. Hoşt, kışt, mışt, lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 spawn77 said: Adam sardı ya :) Hadi çocuğum git Anime ni izle. Hoşt, kışt, mışt, lan Sarmazmı ya "Ben eskiyim sen kimsin. Hadi öğrende gel" diye ortaya çıkıp sonra şekilden şekile giren biri sarmazmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Adam gibi msglar atmak yerine, Nickimdeki 77 yi sayı sanan zihniyetle pek tartışmaya girmeyi gerekte görmüyorum. Takıl sende işte. Sar sevin falan :) İlk bakışta Fosil olabilirizde, Profilde daha genç duruyorum aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Haklı valla, 20 gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Adam gibi giden threade girip spawn77 said: Bu kadar üzüleceğini bilsem Msg atmazdım, Dikkat et migren çıkmasın :) gibi mesajlar atıp threadi fok edip ondan sonra zeytinyağı gibi su üstüne çıkmaya çalışmasan inanırım belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Pardon artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Oha kavga! Aaaaaa bitmiş =((. Yalnız Sturm da ''Pff, yegene bak napmış ya'' gibi bir tutum sezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar