Xoo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 http://www.wowhead.com/?talent=fheboxZMeV0bVt0MGot Level 70'e kadar rogueumla bunu kullanmaya karar verdim, main hand mace, off-hand hızlı dagger düşünüyorum.Yorumlarınızı/eleştirilerinizi bekliyorum fakat kararlıyım çok içime sindi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Zaten ya riposte alıyosun level kasarken yada bi spec ya sword yada mace içine sindiyse /gogo ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 x x -> ding sword spec levelı -> sword sword ding 62 -> fist fist ding 70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 hemo kastım kasıyorum hala :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 hemo gitmiştim ben 70'e kadar 2Xevasion solo q yaparken çok işe yariyor ama ben combat gidicem diyorsan sword spec'i tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar