Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 windows live messenger 8.5 yükledim benim görüntü resmim görünüyor ama hiç kimseninkini göremiyorum. ayarlarından falanda baktım hepsi açık önceki versiyonda bu sorunu hiç yaşamadım. ancak kişi kartını açıp görebiliyorum oda saçma oluyor. nasıl düzeltebilirim? birde local area connectiona repair yaptıgımda ip yeniliyor fakat Netbt ve sonrasını yenilemiyor, network sahibine danışın diyor. 3-4 gün önce format attım, format öncesinde hiç böyle bir problem yaşamamıştım. networku tekrar tekrar kurdum netbiosu kapattım açtım fayda etmedi. bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 messenger penceresindeki aşşağı yukarı ok şeklindeki düğmeye bas, orda ayrıntıları göster de. o zaman cıkıyor resimler yoksa cıkmıyor. ya da plus falan kullanınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 onu denedim şimdi ama o liste kısmında gösteriyo sadece pencerelerde görünmüyor. ben şu okla işaretledigim yerde nasıl gösterticem? sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 karşıdaki kişi profil resmimi gösterme demiş olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 yok hiçkimseninki görünmüyor sadece o degil. önceki versiyonda herkes görünüyordu bunu yükledikten sonra kimseyi görememeye başladım. bulamadıgım bi ayarı falan mı var acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar