Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Diplomasi Diplomatin biri fakir bir adama gider ve: -Oglununun evlenmesini saglayabilirim, der. Fakir adam yanitlar: -Asla oglumun hayatina karismam. -Ama kiz Lord Rothschild'in kizi. -O zaman baska... Diplomatin siradaki duragi Lord Rothschild'dir: -Kiziniz icin bir kismet buldum Lordum. -Ama benim kizim evlenmek icin daha cok kucuk! -Ama bu delikanli halihazirda Dunya Bankasi Baskan Yardimcisi. -O zaman baska... Diplomat bu sefer solugu Dunya Bankasi baskaninin yaninda alir: -Size baskan yardimcisi olarak tavsiye edecegim bir delikanli var. -Ama benim simdi ihtiyacimdan fazla baskan yardimcim var zaten. -Ama bu cocuk Lord Rothschild'in damadi. -O zaman baska... Not:Yukarıdaki 3 fıkra 'Ethernass' kullanıcısı Bluemark'ın yazılarından alınmıştır... [hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 08 November 2003 11:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Tekno Temel!.. Bir Turk, bir Amerikali ve bir Alman birlikte saunaya gitmisler.Bellerinde birer havlu saunada oturmuslar ter atarlarken, bip bip bip diye bir ses duyulmus.Amerikali, sağ eliyle sol koluna dokunup, "Cağri cihazim caldi.Derimin altinda elektronik devre var da..." demis.Aradan biraz zaman gecmis, bu sefer bir cep telefonu calmaya baslamis. Bunun uzerine Alman, sol avuc icini kulagina goturmus ve konusmaya baslamis.Görusmesi bitince, Turk'e ve Amerikaliya donup, "Avcumun icinde cep telefonu devresi var da..." demis Teknolojik olarak geri kalmayi gururuna yediremiyen Turk, "Bana bir dakika izin verin" demis ve disari cikmis. Birkac dakika sonra dondugunde poposunun arasina sikismis tuvalet kagidi sarkiyormus. Amerikali ve Alman'in kendisine garip garip baktigini gorunce, "Faks geliyor da.."[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 13 February 2004 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Aylar sonra bir fıkra daha ekliyeyim threade. Bu arada feci fıkra arşivi olmuş burada, okumayanlar çok şey kaçırıyor ;) [/b]Danışman Bey Çobanın teki yol kenarında koyunlarını otlatıyormuş. Yanına GC marka bir 'jeep' yanaşmış, Brioni gömlek, Cerruti ayakkabılar giyen, Ray-Ban gözlüklu ve YSL kravatlı bir sürücü aşağı inmiş ve çobana sormuş: - Kaç tane koyunun olduğunu bilirsem bana bir tanesini verir misin? Çoban 'OK' demiş. Genç adam telefonu bilgisayara bağlamış bir NASA sitesine girmiş, GPS'ini kullanarak alanı taramış, bir database ve algoritma ile doldurulmuş 60 excel tablosunu açmış ve 150 sayfalık bir rapor basmış. - 'Tam olarak 1586 adet koyun var' demiş. Çoban 'doğru' diye cevap vermiş, ardından 'Koyununu alabilirsin' demiş. Genç adam koyununu almış ve jeep'inin arkasına koymuş. Bu sefer çoban adama dönmüş - Eğer senin ne iş yaptığını bilirsem bana koyunumu geri verirmisin?'' diye sormuş. Adam 'evet neden olmasın.' diye yanıt vermiş. - 'Sen danışmansın.' diye yanıt vermiş çoban. Adam şaşırmış ve nasıl bildiğini sormuş. Çoban da sıralamış: 1.Buraya çağrılmadan geldin. 2.Benim bildiğim birşeyi, yine bana söylemek için benden bir koyun istedin. 3.Hiçbir şeyden anlamıyorsun çünkü köpeğimi aldın!..[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 27 Mart 2004 17:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 [/b]Pasaport Amerika'da zencinin biri pasaportunu kaybetmis.Aksilik ya, o gün de Türkiye'ye uçacak..Kara kara düsünürken yolda bir pasaport bulmasin mi?!.. Hemen almis yerden, bir bakmis ki Leonardo di Caprio'nun pasaportu.. "Ne olursa olsun" demis ve sansini denemeye karar vermis. Çıkarmis Leonardo'nun fotografini, kendi fotografini yapistirmis.. Uçmus Türkiye'ye. Atatürk Hava Limaninda görevli gümrük memuru Temel'in karsisina geçmis.. Temel almis pasaportu, addamin ismine bakmis: "Leonardo di Caprio", fotografa bakmis, bir zenci. Adama bakmis ayni zenci...Bir kaç saskin bakıştan sonra öbür masaya seslenmis: "Ula Cemal, bu Titanik batmis miydi, yanmis miydi?"[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
Öne çıkan mesajlar