Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 internette türkçe kitap özetlerini nerden bulabilirim?? Ödevim.com kapanmış varmı başka bildğiniz site
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 zor arattır google dan odev gibi[hline]I'm still there everywhere I'm the dust in the wind I'm the star in the northern sky I never stayed anywhere I'm the wind in the trees would you wait for me forever ?
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 ödevim.com paralı diilmiydi ya?[hline]Sunt pueri pueri, pueri puerilia tractant..
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 paralı değildi üye olmak için bi tane ödev yollaman gerkeiyodu
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 hakkaten yokmu bilen? bana da lasım oldu şimcik[hline][i] qu est ce que c'est:viande
GeeM Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 kapanmamış ? www.odevim.com[hline]ERKEKLIGI TUTTUGU TAKIMIN RENGINE BAĞLAYAN ADAM BIRAK ERKEGI, TRAVESTI BILE DEGILDIR.
Craven Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 tabi o yerine ö yazarsan kapalı görürsün ayrı konu:)[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle
Xechelon Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 lol :D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 ehe oraya kayıt frlam zor iş beceremiom.zaten aradım ve bulamadım (savaş ve barış)[hline][i] qu est ce que c'est:viande
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 gerci xaero soyle bisiyler bulmus[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 eheh sanırım bizim eski ilkokuldaki türkçeci gibi sizinkide abuk subuk kitap okuyun diye baskı yapıp özet yaptırıyor :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
GeeM Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 odevsitesine uye olmak kasar ama en guzel site o herşey var Odevim.Com a da olmanızı tavsiye etmem.. boktan bi site.. arama motoru zaten acayip dandik.[hline]ERKEKLIGI TUTTUGU TAKIMIN RENGINE BAĞLAYAN ADAM BIRAK ERKEGI, TRAVESTI BILE DEGILDIR.
general83 Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 bunlar yanlış işler arkadaşlar ödevler sizin iyiliğiniz için oturup çalışın, araştırın, bulun, yapın; siz kazanırsınız[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 ya benim için diyil bi arkadaşıma yarınla lasımmış. ben arıom walla nieyse:) hay allah ya[hline][i] qu est ce que c'est:viande
Öne çıkan mesajlar