Draven Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Metallica + Slayer + Opeth = SHADOWS FALL Evet oyle, Super bir grup inanki son gunlerde ilac gibi geldi. Daha yeni sayilirlar 2 tane albumleri var. Yaptiklari muzik cok guzel. Eger yukardakileri begeniyorsaniz kesinlikle dinleyin diyorum. Hem hizli, hem melodik, hem sololu, yani kisacasi 'perfect'. Ornek sarkilar: The Art of Balance * Of One Blood To Ashes Casting Shades * (i) Stepping Outside the Circle * Prelude to Disaster * (i) A Fire in Babylon * Welcome to the Machine Yildizladiklarim kesinlikle dinlemenizi emrettigim sarkilar :) (i) ler instrumental Hadi, butun paticik shadows fall dinlicek bundan sonra haydi bre![hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 süper bir grup ama opeth ezer :)[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 up[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Hem metallica hem opeth hem de slayera benzeyen grup hem Mahsun kırmızıgül hem britney spears hem de dementor a benzeyen grup gibidir... Ne dedim şimdi ben?[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 test ettim onayladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 lol karpuz yok ya dinliyince insan anliyor. bu arada metallica, eski metallica justice ve oncesi. cidden bakin cekin bi kac sakiryi, en azindan The Art of Balance dinleyin sonra fikriniz degisirse digerlerinide denersiniz[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar