Ragnar Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Askerden geldik dedik yeni bir makina daha toplayalım neyse bomba bi makina topladık ama philips 109p den 50 dolar daha ucuz diye gittim lg900b monitör aldım ve dünyam karardı bukadarmı dandik bir monitör olur yaa aldığımın ikinci günü 1600x1200 75 Hz de 5.7 şiddetinde sallanmalar ve bazı köşelerinde duman lekeleri oda yetmiyor gibi hiç bir ayarı tutmuyordu direk yetkili servise gittim , ertesi gün gelin halederiz dediler neyse gittik orda test programlarıyla gösterdi adam titreşim olayını hakkatende yok tu duman olayına gelince bir alet ile düzelti tamam hallodu diyip eve döndüm oda nesi kullanmaya başladıktan 2 saat sonra tekrar göz kırpmaya basladı hemen telefon ettim bu seferde elektirik tesisatındandır dediler neyse sinirimi içime attım pazartesi günüde bir elektirikçi getirecem hala düzellmese artık bilmiyoru kaffalarına atarım heralde Varmı hiç bu monitörden kullanıpta böyle şikayetleri olan[signature][hline]www.dragger.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 1600x1200 dedinde modelden tam anlayamadım 19 inch monitorun sanırım ? 3 arkadaşıma bilgisayar topladım 3 üde lg kullanıyor 1 isi 17 2 si 19 inch monitorler. Şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadılar zira onlar 1200 85 hz kullanıyorlar monitorlerini ve çok memnunlar , sen 75 de çok zorlamış olmayasın monitoru ? Bir kullanma klavuzundan monitorun kaldırabileceği hz lere ve derinliklere bir bak . Çünki kaldırabileceğinden yüksek derinlik verirsen çalıştırır fakat hz düşürmen gerekiyordu sanırım... Lg de böyle sorunlar olacağını sanmam , bir üretim hatasıda olabilir , eğer varsa garantiden değiştirmek zorundalar !. Elektrikçi gelsin yinede bir , evinizin etrafında gsm vericisi veya yüksek manyetik alan dalgaları yayabilecek bi anten vs vs varmı _? Odanın içindeki cisimlerede dikkat et , ne demek istedimi anlamışsındır hoparlor , cep telefonu vs vs ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 19 inc monitör 1600x1200 75 kullanıyorum max 2024x1536 60 destekliyo yani 1600 1200 75 de hiç bir kasması yok sorun titremenin yanında renk bozuklukları var belli kümeler halinde Ayrıca bende iki bilgisayar var öbür makinamda philips monitör var onda gram titreme yok hani manyetik alan yaratacak birşeyimde yok kullandığım elektronik eşyaların neredeyse tamamı yalıtımlı bakalım birde elektirikçi gelsin onagöre davranıcam. [Bu mesaj Ragnar tarafından 27 Mart 2004 12:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Ah be. Keşke 107p40 'ı alsaydın ya. 17 inch o ama 1920x küsür açabilio. Öyle bi özelliği var yani. Tüh. Bu arada o sallanmalar elektrik tesisatından olabilir hakkaten. Mümkünse hakiki toprak hattı bağlasın prize. Nötr den köprü işe yaramıo bazen. Not: Genelde prizlerin 1-1.5 metre üstünde ek yerleri olur elektrik tesisatının. Ve yine genelde toprak hattı ordan prize indirmez elektrikçiler. Kabloyu sarıp orda brakıolar. Onu çözüp indirsin eğer varsa kablo bağlasın prize. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 27 Mart 2004 14:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Bakalım pazartesi babamın yanında çalışan elektirikçi gelecek o bakacak[signature][hline]www.dragger.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 evet noldu doktor bey çokmu kötü[signature][hline]www.dragger.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 bakalıom hayırlısı pazartesiyi beklicez :)[signature][hline]www.dragger.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar