Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Para çok olunca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Youtube da olmayınca.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Valla ben seyrediyorum dns den sebep :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 arka fondaki müziğe çok güldüm ya :). Sizin gibi gençleri petrol kuyularına gömmüş görmek isteriz :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 çok salak bir video yani bir kere arap muzigi ile drift olmaz ayrıca o yaptıklarını hacı muratla bile yaparsın düz yolda 2 sag sol drift oldu insan video cekip youtube a koymaya utanır hele o arabalarla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Bu arabayı iki tekelreğe kaldırıp tepesine çıkan yada insan dolu mekanda çılgın driftler yapan bir video vardı! Onlar daha çılgın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 dynamick m5 i bilmemde :) aslinda porsche gt deki adam ozel birsey yapmiyor porsche gt super bir arabadir ama en buyuk problemi duz yolda bile elinizde tutamazsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar