Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Astra Bertone Hakkında

Xærø

Öne çıkan mesajlar

Şimdi bizim bir arkadaş tutturdu bundan alıcam. Ama nedir ne değildir tam bilemediğimizden ve nette de tam olarak bilgi bulunmadığından ötürü kullanan eden mutlak vardır bir bilgi verirse sevinirim.

Sanırım Zegna'da vardı bi bertone zamanında (4 - 5 sene önce) ben öle hatırlıyorum ama. Daha başka kullanmış etmiş hatta binmiş bile olsanız tecrübelerinizi rica edicem.

Sosyal ağlarda paylaş

Arabanın arkadası coupe cabrio olmasına rağmen rahat en azından megane ve tigralara gore rahat rahat oturabiliyorsunuz.Klasik alman arabası opel yol tutusu yakıt tüketimi ve işçilik kalitesi olarak iyidir.Bunca artıya rağmen en kotu tarafı elinden cıkartırken cok zorlanırsın alıcısı cok fazla yok cünkü genel bir aile arabası değil sonucta bunları düşünerek almanızı tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu aynısından arkadaşımda vardı 5-6 sene önce.Bende kullanmıştım bi kaç sefer.Araba görünüş olarak bence hoş deri döşeme falan.Ön taraf gayet iyi ama arka taraf dar diyebiliriz.Motor ise gerçekten başarısız..1,6lt. 100 Hp.O kadar ağır kasaya motor gerçekten çok ufak yetmiyo diyebiliriz.Bunun üstünü açıp sadece sakin sakin geziceksin.:) Birde bunların 1,8lt. coupe versiyonları var..Ama ben bunu tavsiye ederim.

imla
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...