Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Şimdi bizim bir arkadaş tutturdu bundan alıcam. Ama nedir ne değildir tam bilemediğimizden ve nette de tam olarak bilgi bulunmadığından ötürü kullanan eden mutlak vardır bir bilgi verirse sevinirim. Sanırım Zegna'da vardı bi bertone zamanında (4 - 5 sene önce) ben öle hatırlıyorum ama. Daha başka kullanmış etmiş hatta binmiş bile olsanız tecrübelerinizi rica edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Valla bende çok bilmem ama alt yapısını paylaştığı o kasa astra gayet başarılı bi otomobildi. bunda da öyle ekstrem bi kronik problem arıza sorunu olmaz heralde... ama gene bileninden bi yorum al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Arabanın arkadası coupe cabrio olmasına rağmen rahat en azından megane ve tigralara gore rahat rahat oturabiliyorsunuz.Klasik alman arabası opel yol tutusu yakıt tüketimi ve işçilik kalitesi olarak iyidir.Bunca artıya rağmen en kotu tarafı elinden cıkartırken cok zorlanırsın alıcısı cok fazla yok cünkü genel bir aile arabası değil sonucta bunları düşünerek almanızı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 şuan ben astra coupe turbo kullaniyorum. cok memnunum kisacasi. eger detayli bilgi isterseniz pm felan veya msnden konusalim simdi buraya yaz yaz bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Bunu aynısından arkadaşımda vardı 5-6 sene önce.Bende kullanmıştım bi kaç sefer.Araba görünüş olarak bence hoş deri döşeme falan.Ön taraf gayet iyi ama arka taraf dar diyebiliriz.Motor ise gerçekten başarısız..1,6lt. 100 Hp.O kadar ağır kasaya motor gerçekten çok ufak yetmiyo diyebiliriz.Bunun üstünü açıp sadece sakin sakin geziceksin.:) Birde bunların 1,8lt. coupe versiyonları var..Ama ben bunu tavsiye ederim. imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 kasası ağır fazla performans alamassın ama diyosan görünüşü icin dolaşmak için alıyorum fazla hız yapmam kıvraklıga gerek yok anca öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 benim arkadaşımda 2.0t bertone vardı gayetde atik bi araçtı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 kasa çok ağır ayrıca motorundan hiç bişey olmuyor tabiki 2.0 ını almazsan... onu alıcağına daha yeni model birçok güzel araç var aynı fiyata... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar