Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gelipte bitanem olmaya ne hakkın var?


Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

Yıllardır biten her ilişkinin ardından-hele bi de serde pişmanlık varsa- söylenmesi gereken, ama bir türlü kelimeler doğru sırayla akla gelmediği için söylenemeyen, aslında anlayan için son derece hakaret ve sitem yüklü olan bu sözü nihayet bir başkasının ağzından, bir şarkı nakaratı olarak duyduğum için o kadar sevindim ki... Hay ağzına sağlık Yalın, bu zamana kadar nerelerdeydin sen ???[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

siz de hiç bişii beenmiosunuz :( napiim çok içimden geldi yaziim dedim, üstelik nereye uyduracaamı da bilemedim, nasıl olsa nereye koysam bi yere taşınıo, gelişine vurdum yaani. size hiç olmas mı şööle birden içinden geleni yazıvermek bi yerlere ...[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca o topii de görmemiştim :D[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...