yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 sadece ekranda görünen kısmın değil, sayfanın tamamının görüntüsünü alacak bi program arıyorum. var mı böyle bişe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 var, screenshot captor olması lazım ismi çok süper kullanışlı bişey. Nette arayıp da bulamazsan upload ederim akşam. 2 Yıldır kullanıyorum ve çok memnunum fraps falan hepsi hikaye =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 buldum ama serial falan gerekti. çok detaylı bişeymiş bu ya.. iyice kurcalamak gerek.. bana sadece yukarda dediğimi yapan (prt scr ye basınca) ve onu bi yere kaydeden bişe lazım. edit: dediğim şeyi yaptıramadım.. sadece monitörde ne görünüyosa onu çekiyor. görünmeyen kısımları da çeksin istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar