Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ! 13 bölüm indirmiştim uzun yıllar önce, sonra ultimatei şusu busu çıktı bisürü bişeyler. bana çıkan tüm hellsing animelerinin ve mangaların adlarını yazın, ben bulurum. googlea yazdım bi karışık bi karışık sorma gitsin. sçs aoe kib thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 www.wikipedia.com ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ultimate hellsing diye arat animesını su ana kadar 4 bolumu yayınlandı ortalama 10 ayda bır yenı bolum yayınlıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 wiki çok karışık. ya ben indirdiğimde yeni sayılırdı, dvdsini falan çekeyim direkt çıkmıştır şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar