vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Virus programiyla bulunan herseyi sildim tarattim suan bisey yok ama acilista login olurken ve pc calisirken arada bu popup cikiyo:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 başlat-çalıştır-msconfig burdan başlangıçta çalışan programlara bak. virüsün sildiği bişe kendini başlangıça koymuştur.. silinince de bu hatayı veriyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 virüs yarım yamalak temizlenmiş. başlangıçta çalışmaya kalkıyo, registry falan bişeyler var heralde, ama virüz olan exe'yi bulamıyo. naha gugıl sörçü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 regedit te aratiyorum bisiler cikiyo siliyorum sonra cok baska biyerde cikiyo bu ne ya:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 başka bi antivirüz dene, hatta bikaç tane dene ki tam olsun. birinin göremediğini diğeri görüyo çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bu arada bisey kesfettim register da arama yapinca buldugu ilk kayiti getiriyor bende siliyorum restart atiyorum gine cikiyor cunku aratip sildikten sonra aramaya devam etmiyordum:) simdi nekadar varsa sildim sacmalamayi kesti bilgisayar Trend Micro Internet Security Pro 2008 tavsiye ederim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mr_Hand said: başka bi antivirüz dene, hatta bikaç tane dene ki tam olsun. birinin göremediğini diğeri görüyo çünkü.sorun virus degildi registerdaki anahtarlar yuzunden izi kalmisti temizledim, tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 registry cleaner programlarından birine temizletsen daha kolay olurdu ya. kasmışsın biraz ara sil ara sil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 eheh antivirüz de aynı işi yapıcaktı tabi de uzun sürecekti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 dracula virus temizleyicisi adlı programın virüsü değil mi bu? onu tavsiye edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 olabilir. o virüs registry de kalıyodu biraz. iice silmessen sonra geri hortluyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Eternalus said: dracula virus temizleyicisi adlı programın virüsü değil mi bu? onu tavsiye edelim evet çözümü dracula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar