Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kocanın çıldırdığı an


Xærø

Öne çıkan mesajlar

Şimdi düşündüm düşündüm ben olsam ne yapardım dedim çıkamadım bu işin içinden. Herhalde argo tabirle ve çok özür dileyerek diyeceğim şu ki "Karı milleti adamı katil eder."


Kocanın çıldırdığı an

Eşine gece boşunca ulaşamadı. Gece çalışan koca sabah eve geldi. Ancak kapının önünde onu görünce film koptu.
Bahçelievler'de kendisini aldattığı gerekçesiyle eşini ve arkadaşını bıçaklayarak öldüren bir kişi, polise teslim oldu.

İkitelli'de özel bir güvenlik şirketinde çalışan Mehmet T. (26), gece çalışırken telefonla arayarak ulaşamadığı eşi Sevilay T'yi (26) kontrol etmek için Bahçelievler Merkez Mahallesi Badem Sokak'taki evine geldi. Evin merdivenlerinde bir GSM şirketinde çalışan eşinin iş yerinden arkadaşı Gökhan Demirci (26) ile karşılaştı. Mehmet T. tartıştığı Demirci ile birlikte evine girdi.

Sinir krizi geçirdiği ifade edilen Mehmet T. mutfaktan aldığı bir bıçakla önce Demirci'yi, ardından kendisini bu kişi ile aldattığı gerekçesiyle eşini öldürdü.

Demirci'nin cesedini bir halıya sararak evden çıkartmak isteyen Mehmet T'nin, daha sonra yaptığından pişman olarak polise teslim olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan bu kişi, Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine teslim edildi.

Sevilay T. ve Gökhan Demirci'nin cesetleri, polis ve savcılığın incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sevdiğiniz, güvendiğiniz birinin kazığını yemek kadar kötüsü yok. Bırakın yatmayı etmeyi kadının iş arkadaşının o saatte o evde olmaması gerekirdi. Bir noktadan sonra o ev mahremiyet alanıdır çünkü.

Bununla birlikte eşini/sevgilini aldatacaksan adam akıllı bırak önce, ayrıl, sonra yap ne yapıyorsan. Tersi durumları pek kabul etmiyorum ben.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...