Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Şimdi düşündüm düşündüm ben olsam ne yapardım dedim çıkamadım bu işin içinden. Herhalde argo tabirle ve çok özür dileyerek diyeceğim şu ki "Karı milleti adamı katil eder." Kocanın çıldırdığı an Eşine gece boşunca ulaşamadı. Gece çalışan koca sabah eve geldi. Ancak kapının önünde onu görünce film koptu. Bahçelievler'de kendisini aldattığı gerekçesiyle eşini ve arkadaşını bıçaklayarak öldüren bir kişi, polise teslim oldu. İkitelli'de özel bir güvenlik şirketinde çalışan Mehmet T. (26), gece çalışırken telefonla arayarak ulaşamadığı eşi Sevilay T'yi (26) kontrol etmek için Bahçelievler Merkez Mahallesi Badem Sokak'taki evine geldi. Evin merdivenlerinde bir GSM şirketinde çalışan eşinin iş yerinden arkadaşı Gökhan Demirci (26) ile karşılaştı. Mehmet T. tartıştığı Demirci ile birlikte evine girdi. Sinir krizi geçirdiği ifade edilen Mehmet T. mutfaktan aldığı bir bıçakla önce Demirci'yi, ardından kendisini bu kişi ile aldattığı gerekçesiyle eşini öldürdü. Demirci'nin cesedini bir halıya sararak evden çıkartmak isteyen Mehmet T'nin, daha sonra yaptığından pişman olarak polise teslim olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan bu kişi, Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine teslim edildi. Sevilay T. ve Gökhan Demirci'nin cesetleri, polis ve savcılığın incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 fırsatçılığa lüzum yok da bu kadarı fazla. hatta elime fırsat geçmiş her gün aldatırdım açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Sevdiğiniz, güvendiğiniz birinin kazığını yemek kadar kötüsü yok. Bırakın yatmayı etmeyi kadının iş arkadaşının o saatte o evde olmaması gerekirdi. Bir noktadan sonra o ev mahremiyet alanıdır çünkü. Bununla birlikte eşini/sevgilini aldatacaksan adam akıllı bırak önce, ayrıl, sonra yap ne yapıyorsan. Tersi durumları pek kabul etmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 sık ikisininde kafasına at denize niye teslim oluyosunki niye pişman oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 nasıl adamla beraber eve girdi ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Sly-One said: nasıl adamla beraber eve girdi ya ? Sly hani bir söz vardır.Adamın kanını dondurur. "Hocam sen bigel şöyle arkaya.Bi gel konuşalım senle" İşte aynen böyle olduğu kanısına vardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 geliyorum 1 sn diyip koşarak uzaklaşmak daha akıllıca olurdu görüldüğü üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Ama adam bıçaklanınca ne acımıştır demi la :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 belkıde olen adam sucsuzdu ıs ıcın gıtmıstı eve hıc aklına getırmedı bole seylerı laylaylom gıttı katılle beraber tersı olsa coktan topuklaması lazımdı zaten neyse ecelı gelmıs demekkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 shuTdoWnX said: sık ikisininde kafasına at denize niye teslim oluyosunki niye pişman oluyosun adamın lawful evil olmadığını nerden biliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 2 salak için 20 küsür yıl yatmaya deger mi? yada kaç yılsa artık ceketini al çık git ne öldürüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yaratýk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 en azından dövseymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Namusunu temizlemiş, boru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Oha abi olen adamda hic akil yokmus. Cidden orada katilin ettigi cumle "Arkadasim, bi saniye gelir misin." veya "Arkadasim bi saniye bakar misin birsey konusacagim" Sen bunca yil bu memlekette yasayip su laf uzerine kacmadiysan, uzun bile yasamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar