kingpin Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 İngilizce sınav sorularını çaldıkta.. :D Aşağıdaki cümlelerin bana cevaplarını verirseniz sevinirim.. 1)How much junk food do you consume ? Why do you prefer it ? 2)What unusual places in the world would you like to visit ? Do you make along face ? What do other people do then 3)What thing get on your nerves ? 4)What do you do when you are in a bad mood ? 5)Has anybody evet told you to keep your nose out of this? when ? why? 6)Why is it a good idea to keep our eyes wide open when we. 7)Is it a good or bad thing being an only child ? 8)Do you enjoy visiting new places ? why? why not ? 9)What sort of things make a restaurant good or bad? said: Aşağıdaki bölümleri GERUND/INFINITIVE kalıbıyla doldursanız mutluluktan uçarım: Avoid _________ too much tasty food [eat] I refuse _________ to see another science [go] It's not worth _________ now [go] He's used to__________early every morning [get up] Have you finished ________ that letter ? [write muhtemelen] said: 1)Is anything matter a)Yes, it's fine b)I'm very worried you know c)No thanks 2)Come on, tell me the truth a)I can't remember b)If only hadn't let them down c)you look a bit upset 3)What if we lose all our money a)You can't feel me b)if only i could relax c)it hasn't come to said: Noun - Adjective Exhusiasm __________ Excitiement __________ _________ Dissapointing _________ Terrific _________ Sickenning Şimdiden yardımlarınız için tşk ler .. ps:esasında sadece ilk bölüm için yardım isticektim de üşengeçlik işte :D[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® [Bu mesaj theKingpin tarafından 26 Mart 2003 16:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Xechelon Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 oh oh hem sinavi cal hemde burda cvp iste yok oleeee caldim demeseydin yazcaktim bisiler![hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." [Bu mesaj Xechelon tarafından 26 Mart 2003 16:53 tarihinde değiştirilmiştir]
kingpin Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 iyi abi yazma ozaman hayret bişi..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN®
Gaming Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 helal olsun nasıl heyacanlı mıydı sen bize asıl hadiseyi anlat bakalım. :) bence ogretmenin de size iyi bir surpriz yapma olasılıgı var ama hayırlısı...
Caranlothwen Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 abi bunları çeviremiyorsan cevapları nasıl yazacaksın?? Yani aşağılama olarak söylemiyorum; ama çok basti yazılmış bunlar...[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar
kingpin Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Ya sadece Baştaki cümlelerde zorlanıyorum.. aslında hata bende yardım istemek suç..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® [Bu mesaj theKingpin tarafından 26 Mart 2003 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar