Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk hikayesi( biraz uzun galiba)


3rdp7e

Öne çıkan mesajlar

şimdi yazıyorum ilk aşk hikayemi...
lise 1. sınıftayim geldim uşak lisesine, tanımadığım bir ortam arkadaşlarım var okulda başka sınıflardayız. ülkücü abilerimizin olduğu bi yer sadece mhp mhp gruplaşmalar, anlatması zor, oyleydi iste, bizim içimizde var sosyal demokratlık sanırım boyle doğmuşuz abi. herneyse
süleyman diye bir arkadaşım var 9-f de ben de c şubesindeyim. gidiyorum yanına tenefüslerde. der ya yılmaz bir şiirinde suni tenefüs dakikaları, tanıdık birisiyle konuşmak olan biteni anlatmak gibi gereksinimler.
pencere kenarında oturan sarışın bir afet var her geldiğimde süloların sınıfa mutlaka gözüme batıyor hatun resmen. her neyse geçiyor günler. bir gün yazılım var garip olanı kalemim yok tanıdıklarıma soruyorum fazla kalem varmı, fazla kalem varmı hesabı. girdim f şubesine lan sülo kalem ver dedim. benim sarışın al bende fazla var dedi, neyse aldık. girdik yazlıya, hatta geri vermemiştim kalemi kaybolmuşmuydu noldu hatırlamıyorum. derken geçti lise 1, geçti derken sınavlara giriyorum 5 tane zayıf var çaktım. yazın ortasındayız saolsun ecevit 'in hanım bir tasarı çıkardı af tasarısı diye affedilme ayakarına geçtim lise 1.sınıf ı. zehra anneminde yardımı oldu tabiki matematik yazılımı değiştirmiş.
lise 2. sınıf okul dönemi başladı herneyse geldik okula tm bolumunu seçmiştim ben tm sınıflarına bakıyorum benim isim yok. ara ara ara bi baktım sosyal sınıfının defterine benim ad orda eşek gibi emre sağıroğlu dedim baba sen nabtın( sosyal sınıflarının hepsindede nerde embesil var toplanır yani o bakımdan) bizim kuafor var zeki kahveden arkadaşı bizim yazı işlerine bakıyor. okulda çalışan memur, onun aracılığıyla halletik işi bi tm sınıfına attım kapağı. dediler 10-c senin sınıf hadi olum. girdim sınıfa orta sıranın en sonunda bizim eşmeli ismayil diye arkadaş hemen çöktüm yanına( en arka sıradan baska yerde oturmam ) millet geliyor fln sınıf insanları. oney dedim ya oney kapıdan bir hatun girdi ama sarışın maviiiiiii gözlü, geldi benim hatun, oturdu camkenarına. yine bakışmalar fln. ismayil tanıyor kızı muhabbeti var. bu arada ismayil e habire diyorum aman kardeş uzakdur bundan bu benim hesapları. ismoda diyor yok abi ya git yakından bak kızın suratına iğrenç cart curt suyu akıyo kızada ben laf edince oyle yamuluyo işte. ismayil gitti ayşinle konuşuyor ( benim kinin adı ayşin bu arada) ayşin demişki benim için; şu beyaz gömlekliyle gelin bizim önümüze oturun. ismo geldi bana hadi gidelim die yok dedim ya ( çok utangaçımdır) neişim var. günler geçiyorr. ayşinle arkadaş muhabbetlerindeyiz. ismo yu def ettim ben yanımdan ahmet diye bi çocukvar eski süloların sınıftaydı onla oturmaya basladik. dedi ayşinler gelin arkamıza oturun. dedim ahmet hadi olm fırsat bu fırsat. kızla sadece arkadaşız merhaba fln. ben bişi diyorum küsüyor.( bu olaylar derste oluyor bişi diyorum derken kağıtlarla yazışıyoruz oyle ootan bokton konular hakkında) 2 3gün benle konuşması için yalvarıyorum fln ama hiç bişi yok aramızda. beni oylebir etkisi altına aldıki; ayşin atiyorum ayşin seldayla kavga etti mesela, ben direk seldaya tavır kouyorum tersliyorum. onun için dağları delen adamı oynuyorum. ayşin beni oylebir sahipleniyorki anlatamam yani ben gidiyorum bi kıza bşi diyorum mesala hemen gelip bana sen adisin soylesin boylesin fln fln.
neyse günlerden bir gün yine ayşinle derste kağıtlaşıyoruz abi ayşin dedi bana ( ayşinin yanındada selda diye bi kız oturuyor) sen seldadan mı hoşlanıyorsun . ben dedim yok . işte o diyor hoşlanıyorsun biliyorum hesabı fln. lan dedim ne olursa olsun seldadan değil senden hoşlanıyorum dedim kağıt ı verdim eline. okudu bu cevap bu işte ben seni arkadaş olarak görüyorum fln fln . ben direk soyutladım kendimi yer değiştirdim fln ama içim gidiyor ya seviyorum. daha once olmamıştı bana boyle bir şey ben aşık olmamıştım ya deliler gibi aşığım kıza yanıp kavruluyorum resmen. buzlar hafif hafif eridi. yine konuşmaya başladık arki olayları yine sahiplenmeler. benim gerizekalı bir yönüm vardır insanların yanında bazı insanların diyim ayşin gibi kendimi çok kasarım daha doğrusu kendim olamam nebiliyim gosterişli görünmeye çalışırım bende anlam veremem ama bu boyle işte nefret ediyorum bu huyumdanda ama vaz geçemiyorumda. bu arada derslerimi görüceksiniz loto kağıt'ı gibi ne ararsan var. o zamanki psikolojimi şimdi bile anlayamıyorum desem yalan olmaz. sadace ayşine artistlik yapmak için mi diyim, onun ilgisini çekmek içinmi tam bende bilemiyorum hocalalarla takışırdım, delikanlı modlarına girerdim. enteresan açıklamalar yapardım,bi keresinde din hocası ismayil tuğrul' a, şeker bayramı geçeli 1ay oldu adam girdi derse dedim ki hocam bayramınız mubarek olsun. deliye hergün bayram hesabı. herif bir başladı bana laf soylemeye allah belanı versin fln fln ayşine bakıyorum artis bir tavırla, ardından volkmanımın kulaklığını kulaklarıma takıyorum. sıraya kafamı koyuyorum bu arada ismayil hala laf söylüyor:), daha sonracıma yine aynı din hocası ismayil teker teker herkezi tahtaya kaldırıp dinle ilgili sorular s
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi icq dan birine bu yazının linkini verip hepsini okudum desem
"aassiktir lan " derler
ama okudum vallaha can sıkıntısından
ilginç bi hikaye
yalan olmuş güzelim lise hayatına bi kaşarın peşinde[signature][hline]fizban, 25 January 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
saygısızlık yaptıysam böyle (:() üzülüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kastım okudum..ne diyim..yazık olmuş..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...