Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Güzel Araba Resimleri!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bilmiyorum Belki Çoğunuz Gördü Bu Resimleri Ama Yinede Koymak İstedim Görmeyene.

Ellerinde Güzel Resimler Olan Varsa Koyarlarsa Sevinirim[signature][hline]HåD맩®
Where is Anatolia?

Mesaj tarihi:

1999 Nissan Skyline GT-R R34
276hp 5.2 saniyede 100km

1999 Nissan Blitz Skyline R348
850hp 3 saniyede 100km

2001 BMW E46 M3 GTR
400hp
Bu kadar yeter şimdilik bunlar benim en sevdiklerim :D
Mesaj tarihi:
porshe yeni bir jeep cıkarmıs supeeer hatta oha diosun...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Mesaj tarihi:
said:
_Tora_, 10 February 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
porshe yeni bir jeep cıkarmıs supeeer hatta oha diosun...

resmini koysana varsa?[signature][hline]HåD맩®
Where is Anatolia?
Mesaj tarihi:
resim nasıl koyulucagını bilmiorum direk adresi weriim siz bakın ama ozelliklerine kesin bakın manyakhttp://www.porsche.com.tr/porsche/cayenne/cayennes/default.asp[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Mesaj tarihi:
Evet çok güzel bir jeepmiş [signature][hline]HåD맩®
Where is Anatolia?

[Bu mesaj Hadescik tarafından 11 February 2004 12:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
MeSh, 11 February 2004 04:14 tarihinde demiş ki:
pekte yeni degil be?

1 yıl oldu be daha 16000 tane sattılar bence yeni :)[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Mesaj tarihi:
Bence resimleri buraya koyarak forumları okunmaz hale getirmektense sadece link veya thumbnail şeklinde konulsa biraz daha iyi ola bilir resim içinde sınırsız kaynak www.sounddomain.com mebers page e baka bilirsiniz ( bilmeyen arkadaşlara )[signature][hline][b]www.dragger.org
[b]
Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...