Solomnus Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Heves nasıl kırılır; 1.Daoc paketi ısmarlanır. 2.Gelene kadar özelliği olsun olmasın tüm ss lere yakaladıın tüm paragraflara ağzının suyu akarak bakılır. 3.Sonunda Daoc paketi gelir. 4.CD koyulur,oyun yüklenir,patch yapılır hatta bir karakter açılır 5.Oyundan çıkarsın veee.... 6.O son karakterle bir daha giremessin. Özetlemek gerekirse yarattığım ve az bişey kastıım karakterlerden çıkınca bir daha giremiyorum,loading diyor doluyor ve tam dolduğu noktada bilgisayar takılıyor... Not:1 aylık parasız süreçteyim(dim bitti) Yardım edenin 40 yıl kölesi olunur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 abi grafik ve renk ayarlarını (daoc'un) minimum a indir ve hatta makinenin kini de biaz azalt olması lazım[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Saol ama denedim ayrıca hiç girmese tmm donanımdan diicemde böle bişiile ilk defa karşılaşıorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 hmmm aynı şey bana oldugunda ise yaramisti halbuki guvendigin birine rica et kendi makinenden bi log olsun karaterlerini birer kez girip ciksin felan[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar